Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az 1990-es évek óta szolgáltat...

Az 1990-es évek óta szolgáltató vagyok. Nagyon elegem lett az idióta ügyfelekből. Hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Számítógép hálózatokat üzemeltetek. A legidiótább okokkal kapom a lebaltázásokat. Ma azért, mert a letorkolló ember utasítását végrehajtottam, de ez nem kirívó.

Van olyan szakma, pozíció, amikor az ember ettől megmenekül?

2023. szept. 13. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az online munkavégzés irányába próbálnám átszervezni az ilyen típusú munkámat ha van rá mód, minimalizálva a közvetlen kölcsönhatást az emberekkel.

Nem nagyon lehet szabadulni az idiótáktól ha emberekkel foglalkozol.

2023. szept. 13. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Telefonos ügyfélszolgálaton dolgoztam pár évig , megértem az érzéseidet. Én munkát váltottam. Már nem dolgozok ügyfelekkel. Sok volt kollégám is aki felmondott és elment más területre, örül és nem menne vissza ügyfelezni :( Adminisztrációs munkát végzek a háttérben.
2023. szept. 13. 17:49
 3/13 anonim ***** válasza:

"mert a letorkolló ember utasítását végrehajtottam"

De ő a főnköd? Vagy mért kéne neked, aki ott dolgozik, és már ért mindenhez, ezt csinálni, amit egy hozzá nem értő ügyfél mond.

Neked az ügyfélnek kéne segítened. Gondolom ez a feladatod.

Biztos rosszabb volt ez, mint eddig bármi? Úgy értem hülye mindig mindenhol van. Mi történt konkrétan?

2023. szept. 13. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Menj akkor el, csinálj másik munkát.

De akkor én mehetne oda dolgozni, vagy az emberek 99%-a tiltva lesz, és akkor ott lesz egy üres állás?

2023. szept. 13. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom kapok-e választ.
2023. szept. 13. 18:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem volt rosszabb semmivel, mint a napi rutin, csak ez volt a mai. Egyszerűen elegem van abból, hogy a hozzá nem értő ügyfelek engem használnak lábtörlőnek. Adott esetben is kiderült, hogy a letorkolásnak semmi köze nem volt hozzám. Egyszerűen ki akarok lépni abból a mókuskerékből, hogy minden idióta bármiért leteremthet, ha rossz napja van. Adott ügyfélnél ezekre az esetekre külön óradíjat állapítottunk meg, de ehhez kell egy idióta "informatikai összekötő" és egy normális tulajdonos.
2023. szept. 13. 18:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Az előző kommentemet visszaolvasva: Van olyan állás, ahol azért fizetnek, mert bármiért leteremthetnek? (Ebből szerintem gennyesre kereshetem magam)
2023. szept. 13. 18:53
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 Valami hasonlót akartam javasolni amit írsz. Én ugyan jelenleg nem informatikában dolgozom, de nálunk is van egy nemhivatalos hülyeség felár. Ha kifejezetten problémás, kötekedő, vagy kártékonyan ostoba az ügyfél, akkor neki drágább árajánlatot adunk meg az elején. Erről direktbe nem tud hogy ez miatta van így, de a lényeg az ár, és aszerint döntse el megéri neki vagy sem. Aztán vagy elfogadja vagy nem, minkét eset rendben van. Az elsőnél az hogy így a plusz problémázás ki van fizetve, meg gyakorlatilag feláras a kellemetlenkedése. Ha pedig nem tetszik neki az adott ár, akkor keres mást és nekünk se kell hülyékkel szenvedni, hanem mehetünk a következő klienshez, aki normális, és így alap rendes árajánlatot is fog kapni.

Egyetlen bökkenő ennél, hogy csak a visszatérő ügyfeleknél alkalmazható, mivel előre nem lehet tudni ki lesz idióta. Kivéve abban az esetben ha valami ismerős előzetesen súg az adott emberről, hogy problémás lehet.

2023. szept. 13. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
14%

"Egyszerűen ki akarok lépni abból a mókuskerékből, hogy minden idióta bármiért leteremthet, ha rossz napja van."

Akkor beszoptad. Mert mindenhol ez megy. A libsik, és a vallásos elmebetegek is ezt csinálják.

2023. szept. 13. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, menj el pincérnek.
2023. szept. 13. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!