Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog szerintetek temetőben randizni, szerintetek is beteg a lány?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal és azt találta ki hogy menjünk el a temetőbe és ott keressük meg a hírességek sírjait2022. dec. 1. 20:35
1/4 anonim válasza:
Ha egy temetőre gondolunk, nem valami eldugott romos falusi dologra, akkor szerintem nem gáz. Mármint szokatlan, oké. De oda egyébként én is szívesen ellátogatnék. És nagyon szép, rendezett (úgy tudom). Szinte már parknak mondható.
Ha nem tetszik, mondj neki más helyet.
Arról nem is beszélve, hogy a lányt jobban tudom sajnálni, mint téged. Remélem hamar rájön hogy "beteg" a randipartnere szerint, mert így nem sok értelme lenne bárminek is. (:
3/4 anonim válasza:
Én már voltam külföldön fancy temetőben mert tele volt szobrokkal, oda vittem volna pasit is, pedig nem vagyok wednesday :D
4/4 anonim válasza:
Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést, furcsának tűnt a dolog, de a kiegészítéssel, hogy "keressük meg a hírességek sírjait", már nem olyan durva. Én mennék. Nem érdekel a téma, sem a temetők, sem a hírességek, de egy programnak elmegy. Persze ha tipikus ilyen temető bolond a lány, akkor nem lenne belőle kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!