Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan és párkapcsolatilag tapasztalatlan 35 éves vagyok. Nem szeretnék gyerekes anyukákkal és elvált nőkkel összejönni, van esélyem 22-25 éves lányoknál?
Ne hallgass ezekre a beteg, felszínes femcelekre.
Vannak normális nők, akiket nem zavar az, hogy még nem volt barátnőd (tudjuk, hogy nagyon nehéz összehozni a mai világban) és hogy milyen a múltad. Az a fontos nekik, hogy JELENLEG milyen ember vagy és ez alapján döntik el, hogy járnának-e Veled.
Nem tudom, szerintem olyan nem igazán van
Egyszer gimiben sikerült, meg 2 prostival voltam
Értem a reakciókat, tudom hogy olyan a megfogalmazás mintha én lenézném a gyerekes anyukákat, de nem ez volt a szándékom.
Csak kíváncsi voltam
"Ne hallgass ezekre a beteg, felszínes femcelekre."
Itt a kérdező a felszínes. Neki csak 10 évvel fiatalabb lány jó.
A hozzád hasonló lúzereknek mindenki felszínes, aki bármit is elvár.
És bocsika, de 23 évesen nem ismerkedem bő 10 évvel idősebbel, de ha megtenném, akkor elvárnám azt, amit az életkorából adódóan el lehet várni. Ugyanis ha nem tenném, akkor ismerkedhetnék a saját korosztályommal is. Ők legalább még frissek és üdék.
"Nem szeretnék gyerekes anyukákkal és elvált nőkkel összejönni"
Legalabb tudatos vagy....
"van esélyem 22-25 éves lányoknál"
Ha jol allsz penzzel, ja :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!