Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan és párkapcsolatilag tapasztalatlan 35 éves vagyok. Nem szeretnék gyerekes anyukákkal és elvált nőkkel összejönni, van esélyem 22-25 éves lányoknál?
10-es
Ez elég pontatlan, inkább az hogy ezek a tapasztalt férfiak eltudják csábítani a fiatalabb lányokat.
A fiatal lányoknak elég naivak és könnyen letudja szedni a bugyit róluk egy tapasztalt férfi.
De alapjáraton a fiatal lányok egyáltalán nem keresnek 10+év idősebbet tudatosan.
14. Na ezt az ellentmondást nem értettem soha, de szerintem azok sem, akik mondják...
Egyszer azt mondják a fiatal lányokról (de nem ők maguk érdekes), hogy azok nem is vonzódnak az idősebb férfiakhoz egyáltalán, egyikük sem.
Máskor meg, hogy az idősebb férfiak elcsábítják őket. Mi van? Ha nem vonzódsz valakihez, akkor akárhogy csábítgat, nem jössz össze vele. Ha ott egy szerinte "ronda, öreg" férfi, akkor nem megy el vele, ha nem tetszik neki. Ha meg tetszik neki, akkor nem a kor számít.
Oké érthető, csak nem szeretném más gyerekét nevelgetni. De elég meggyőző válaszok jöttek szóval elengedem a dolgot
Te most azért vagy itt, hogy kiröhögtesd magad?
35 évesen, nulla tapasztalattal mi a bánat lenne benned vonzó egy 22 éves lánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!