Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerekedek egy hölgyel,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerekedek egy hölgyel,de elég furcsa egy két dolog,de a randit még előtte meg ígértem már..ti mit tennétek ilyen szituban?

Figyelt kérdés

6-7 napja beszélgetünk szimpatikusnak vagyunk egymásnak,személyesen látásból tudjuk egymást ki kicsoda. Fel is hoztam a randi dolgot a hétvégére.Örült neki ő is. Tudni kell 2 gyermekes anyuka,nagyon aranyosak kedvesek.

Viszont elkezdett mondani olyan dolgokat,ami inkább nagyon álom szerű.

Megértem ha valaki ezek miatt meg köveznek most amiket írok.

Nem az anyagi helyzet a legfontosabb tudom.De olyan dolgokról beszél 15-25 milliós ingatlan megvásárlásrol,és közli hát,nagyon kevés a fizetése,az albérletet kifizeti immel-ámmal marad valamennyi,de nagyjából tudja,hogy van megtakarításom,munkabérem is egész jó.

De én pl ilyen helyzetetkben nem fogadnék be több állat jótékonyságból ,mert amúgy is sajnos nehéz a helyzet,oltások,etetés stb.

És picit bután jön ki,hogy van egy kép maga előtt,amit talán mindenki szeretne,és mint ha már elköteleződött volna irántam.Van bennem egy lelkiismeret persze,mert sajnálom is ezt,de mintha picit a pénz miatt kellenék inkább. Bocsánat tényleg,ha most ez nem volt szép.

2023. ápr. 20. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem ertem kerdezo a logikadat. Mondjuk a fogalmazasod is eleg proli, de lepjunk tul rajta. Adott egy elvalt no, aki inkabb valasztotta a penztelenseget a ket gyerekevel, mintsem eltartassa magat jobb korulmenyek kozott a ferjevel. Tehat mar legalabb egyszer az eletben meghozott egy olyan a penzugyire is kihato dontest, amit egy golddigger sose hozna meg. Te meg itt rettegsz, hogy le leszel huzva? Szanalmas vagy. A felesgem tanarkent dolgozik, alig keres. Attol, hogy en nagyonb reszet fizetem a koltsegeknek, akkor szerinted csak a penzem miatt van velem? Te nem tudsz ferfikent funkcionalni egy kapcsolatban? Nem csak a pocsodet kell beletenni egy kapcsolatba, hanem igenis fel kell vallalni a csaladfenntarto szerepet is. Ez korabban is fontos ferfi szerepkor volt, a mai vilagban is az. Amig veluk elsz, magasabb kiadasokra szamithatsz. A csalad ezzel jar. Neked meg fel kell noni hozza, ez nem a gyerekjatek kategoria, itt a donteseknek mar penzugyi vonzatai vannak. Te dontesz, hogy az ismert feltetelek mellett mit vallalsz be, milyen egyeb lehetosegeid vannak, mik a vagyaid. Donts aztan tegyel is ugy, nagyfiu vagy mar, tudnod kene egyedul is dontened.
2023. ápr. 21. 04:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Most akkor gyerekekről van szó, vagy kutyáról és macskáról?
2023. ápr. 21. 08:48
 13/16 A kérdező kommentje:

11# Sejtettem,hogy sajnos majd támadásként fog ez kijönni leginkább.

Sok mindennel egyet értek,illetve mindennel amit le írtál,de... itt jön az a rész,hogy feleséged van,tehát valószínű azért már régóta ismeritek egymást,ki ismertétek egymást gondolom vannak gyereketek és eze ka dolgok inkább évek után történnek meg.

Nemtudom mi a szánalmas abban,ha az első randi előtt oké elmondja mi a helyzete,nem ezt akarta gondolom magának ezt a sorsot. De ha ilyen nehéz a helyzete SAJNOS,nem hiszem,hogy jó ötlet úgy jótékonykodni úgy hogy be fogadok minden féle állatot,mert megsajnálta és mondja hogy hát húzosak azért a költségek így egyedül ivartalanitás,oltások stb.. kaja. Ha együtt vagyunk,és együtt akarjuk ezt vagy bármi dolgot,igen felmérjük a helyzetet,körülményeket és döntünk megfelelően,

De ha már kérdezte mik az én terveim,elmondom őszintén.

Majd 2-3 nap múlva elmegy egy bankba,ahol sejthette nem kapja meg a kölcsönt,majd megkérdezi nekem mennyi az a megtakarítás alapom,esetleg a fizum,hmm..nemtudom,tehát EGY HETES ismerkedés alatt nemtudom,így jó-e Szerintem mindnennek megvan a maga ideje.Itt ezen van a hangsúly,ha együtt vagyok valakivel mitudom én 5 éve akkor oké,nyilván felvállalok dolgokat vágjunk bele.

Régi kudarcomat leirom: 2 évet voltam egy lánnyal,bele vágtunk egy kölcsönbe,majd 3 hónap után le lépett,és még fizetem 1 évig feleslegesen

Sokak szemében most rossz indulatúnak tűnök mert nem ismernek így az interneten keresztül. De kis józan parasztival,azért át gondolandó

2023. ápr. 22. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy ne lehetne olyan no, aki lehuz, mert vannak ilyenek is. De felnott emberkent neked ezeken mar teg at kene latnod. Ez a tulzott retteges, amit lemuvelsz egy randi utan, alaptalan. A legtobb esetben a ferfiak konnyen ravagjak, hogy a volt nojenek csak a penze miatt kellett, mert az esetek tobbsegeben a ferfi keres jobban. Igy ha valami nem jol sikerul, ezt hasznaljak kezenfekvo magyarazatkent. Ismerd meg jobban. Aztan donts rola. Ennyibol nem fogod meg a szandekait felismerni, a rettegesed meg eleve befolyasolja a dontesed. Ismeretlenul sem lehet ebben tanacsot adni. Amit tehetsz az az, hogy folytatod az ismerkedest, ferfikent gesztusokat tehetsz es meglatod o mikeppen reagal ra. Te is barmikor mondhatsz ra nemet. Es 5 ev mulva sem vagy koteles kozos hitelt felvenni vele. Ismerd meg, koltozzetek ossze, majd donts rola, hogy van-e ertelme jobban es jobban osszekotni az eleteteket.
2023. ápr. 22. 18:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem adtam fel a dolgot,továbbra is beszélgetünk,annyi picit lassítottam a dolgokon.

Ebben biztos benne van az is hogy a régebbi kudarcokat viszem tovább,és talán már mindnekibe ezt látom meg amit nem lenne szabad. Ugyan úgy normálisan állok alapvető dolgokhoz,gyerekekkel kapcsolatban is

2023. ápr. 24. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Helyes. Csak az a lenyeg, hogy vidd tulzasba, hagyd a dolgokat termeszetesen alakulni. Csak ugy tudod megismerni a valos enjet, ha kozel engeded magadhoz. Barmikor lehet kilepesi pont, ha ugy iteled meg a helyzetet. A tiszta lapos dumat sokan toljak, de igazabol hiaba radirozgat az ember, a multja mar nyomott hagyott azon a lapon. Amit tudsz tenni az az, hogy nem engeded elhatalmasodni azt az erzest, ami gatolna az ismerkedesben. Ha gond van a novel, az ugyis ki fog bukni tobb esetben is. Kitartast.
2023. ápr. 25. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!