Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, vagy én nem értek valamit?
Kedvelnek engem a nők. Megbámulnak vagy konkretan odajönnek és megszólítanak.
Viszont aki nekem tetszik, akit úgy érzem hogy szeretnék is, tényleg érdekel ő.. lekoptat, visszautasít, flegma velem.
És megfogadtam év elején hogy nem megyek bele többé futó kapcsolatokba, nem hagyom hogy felcsípjenek mindenféle nők...elég volt ebből , én egy igazit akarok.
Viszont ez a helyzet rávilágított arra, hogy full nem tudok csajozni. Annyira megszoktam hogy utánam futnak és csak választanom kell.
És fura nekem a visszautasításuk.
Pl hogy kinéztem egy nagyon szép nőt a melóhelyen.
Odamentem hozzá beszélgettünk, majd elhívtam kv zni és nemet mondott.
Letörtem mint a bili füle...
Majd este meg láttam hogy ismerősnek jelölt fészen.
Miért? Nem értem.
Persze írtam neki stb de nem ertem hogy miert nem lehet ezt élőben?
Munka után tali és beszélgetnénk megismernénk egymást.
Miért kell előtte az online game ha élőben is talizunk?
Lehet, hogy kis gondolkodás után rájött, hogy érdemes lehet megpróbálni. Esetleg munkahelyen nem ismerkedik, de azért elég szimpatikus vagy neki, így bejelölt.
Munkahelyi ismerkedésnél a nők mindig sokkal óvatosabbak. Ha csak szexre mégy, vagy nem jól alakul az első randi, vagy szakítotok, az mindig nagyon kínos. Munkahelyet váltani meg nem szeretne.
Legyél udvarias, diszkrét, és éreztesd vele, hogy hosszú távra keresel párt, komoly kapcsolatra.
"Letörtem mint a bili füle..." 🤣🤣🤣
Nem tudom, de lehetséges, hogy mint ahogy az első írta meggondolta magát. Írj vele és hívd el randira ismét egy hét múlva, elválik, hogy mi lesz.
Köszi a választ 1es.
Logikus amit írsz.
Viszont ez a éreztessem hogy komolyat akarok dolog? Ettől menekül minden egyes nő.
Nézz magadba!
Te is tudod hogy így van.
Elénezest ha én latom rosszul, de ahogy én latom a nők így gondolkoznak.
-talizok vele mert jól néz ki.
Masoknak is tetszik és x azt meselte róla hogy nagy a farka és egész este bírta az iramot mikor vele volt.
Tehát nem érdekli őket az intellektus...nem erdekli őket hogy nekem van egy gyerekem és viszem őt suliba, esténként pedig tanulunk.
Ők annyit latnak belőlem hogy magas vagyok jóképű szép nagy pecóm van es egesz este tudom dugni...
Én viszont nem csak ennyi vagyok.
Mégis..ahogy én látom a viszont dolog a vilagon senki mast nem erdekel rajtam kívül.
Miért gondolod, hogy minden nő egyforma??? Vagy akkor miért is ismerkedsz? Légy akkor szingli apuka és kész.
Majd talán egyszer belebotlatsz olyan nőbe, akit te is fogsz érdekelni nemcsak a külsőd.
5.
Aha...talán.
Ez is tipikus...
Nem veszed számítasba azt hogy férfi vagyok és heti 3x 4x igényem van bizonyos dolgokra.
Nem kizarólag ezert ismerkedem, de hazudnék ha azt írnám hogy ez nem szempont.
Valószínűleg ezért alkudom meg folyton és érem be kevesebbel.
Olyannal akit nem szeretek.
De hát a szerelem nem úgy működik, hogy jön, amikor te akarod. Hanem csak van.
Élvezd amit lehet, benne van a kártyákban, hogy rá találsz, de ha negatívan állsz hozzá, akkor inkább bele se fogj. Ilyen egyszerű.
A kommentjeid olvasva azt gondolom, hogy te inkább hagyj békét a kolléganőidnek! Nagyon gyorsan kirúgás lesz a vége.
Maradj meg a hétvégi kétkólás cafkáknál, az a te szinted.
Én sem értem, hogy ez most önfényezés vagy mi?
“Ők annyit latnak belőlem hogy magas vagyok jóképű szép nagy pecóm van es egesz este tudom dugni...”
Lehet hogy az ilyen nárcisztikus stilus nem jön be nekik.
Az a baja, hogy ő csak szexre kell.
De az még nem jutott el neki, hogy nem kéne lefekudni olyan nőkkel, akik csak a szexet látják benne.
Bár annak is van oka, hogy miért azt keresik nálad, sőt szinte biztos, hogy te miután megrakod őket ki is rakod őket.
Úgyhogy drága barátom te vagy a hunyó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!