Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, vagy én nem értek valamit?
Kedvelnek engem a nők. Megbámulnak vagy konkretan odajönnek és megszólítanak.
Viszont aki nekem tetszik, akit úgy érzem hogy szeretnék is, tényleg érdekel ő.. lekoptat, visszautasít, flegma velem.
És megfogadtam év elején hogy nem megyek bele többé futó kapcsolatokba, nem hagyom hogy felcsípjenek mindenféle nők...elég volt ebből , én egy igazit akarok.
Viszont ez a helyzet rávilágított arra, hogy full nem tudok csajozni. Annyira megszoktam hogy utánam futnak és csak választanom kell.
És fura nekem a visszautasításuk.
Pl hogy kinéztem egy nagyon szép nőt a melóhelyen.
Odamentem hozzá beszélgettünk, majd elhívtam kv zni és nemet mondott.
Letörtem mint a bili füle...
Majd este meg láttam hogy ismerősnek jelölt fészen.
Miért? Nem értem.
Persze írtam neki stb de nem ertem hogy miert nem lehet ezt élőben?
Munka után tali és beszélgetnénk megismernénk egymást.
Miért kell előtte az online game ha élőben is talizunk?
Igen, benned van a hiba.
Azt hiszed, hogy a kolléganő ugyanúgy rád fog mászni, mint a többi. Ő pedig óvatos, mert nem akarja, hogy aztán miután megdöngetted kínos legyen a légkör. Plusz munkahelyen azért nehezebb ismerkedni, mert nem ismerkedni jársz oda hanem dolgozni, mivel nem ismer így nem ugrott az ajánlatodra mégegyszer óvatos.
Te meg azt hitted, hogy elalél tőled ott nyomban.
Hát nem úgy történt.
Online vagy beszélgetsz vele és aztán randiztok ha benne lesz, vagy hanyagold, mert látszik, hogy nem fogod kibírni szex nélkül, ha ő nem az 5.randin sem. Szépen a könnyen fekthető nőkhöz fogsz fordulni, mint szoktál, mert heti 3x 4x szükséged van rá.
Őt "megcsalod" kihasználod azt kész, mert rájössz, hogy nem elég jó, hiszen te a változatosságot preferálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!