Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyáltalán nem tetszem neki miért nem mondja meg?
Figyelt kérdés
A srác nagyon tetszik nekem, és volt már pár randink, pontosabban 3. Nem volt valami oldott és beszédes, sokszor el kalandozott, de azt hittem ő ilyen. Már 3 hónapja nem találkoztunk, mert megbeszéltük egy randit még február elején, de utána a randi napján lemondta, és eltoltuk egy héttel, majd akkor megint aznap lemondta, újat beszéltünk meg. Mindig megbeszéljük a randit, alig várom hogy lássam és lemondja. Ma is lett volna randink, tök izgatott voltam, nem is hívott szóval gondoltam végre összejön, már épp indultam, fél órával a randi előtt és hívott hogy lemondja… mentegetőzött, talán majd jövő héten. Én megszoktam hogy mindenki fontossági sorrendjében az utolsó vagyok, de reméltem hogy akivel randizom annak legalább nem, de ez így van. Mit szúrhatok el hogy max a 3. randin mindig eltűnnek a srácok, soha nem is csókoltak meg és semmi. 21N2022. ápr. 23. 16:12
1/17 anonim válasza:
Mert gyávák, vagy annyi tiszteletet sem képesek magukból kierőszakolni.
2/17 anonim válasza:
Hol ismerted meg a srácot?
Miben térsz el az átlagtól?
3/17 A kérdező kommentje:
#2 együtt dolgoztunk. Én azt hittem nem térek el az átlagtól, de úgy néz ki mégis, csak nem tudom miben…
2022. ápr. 23. 16:19
4/17 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem mert randikor szinte csak felszínesen lehet megítélni a másik embert!
Sok randin voltál, hogy ilyen önvizsgálatot tartasz?
5/17 anonim válasza:
Lányok is ugyanezt csinálják.
Nem tetszel neki, csak nem akar megsérteni.
6/17 A kérdező kommentje:
6 sráccal randiztam 18 éves korom óta, ha ebből volt egy akivel csak egy volt, a többi kettő-három, szóval ez olyan 15 randi 3 év alatt szingliként, ez soknak számít?
2022. ápr. 23. 16:27
8/17 anonim válasza:
Tudtukra adtad, hogy esélyesek nálad?
Esetleg túlsúlyos vagy?
9/17 anonim válasza:
Szerintem sem komoly, akit érdekelsz, az nem hanyagol. Lehet meggondolta magat, vagy más van a kepben, ilyesmi. Ez nem félénkség, hanem egyszerűen nem érdekled. Sajnálom.
10/17 anonim válasza:
Szimplán hülyít. Sajnos vannak ilyen emberek pasiban is, nőben is. Remélem, amikor közölte, hogy talán a jövő héten ráér, akkor elküldted a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!