Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most tetszem neki, egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszem neki, egyáltalán szeret engem?

Figyelt kérdés
Bele szerettem egy srácba aki 3 évvel nagyobb mint én. Az első 3 hónapban sokat találunk és beszélgettünk. Mindig mosolyog talán ezért is szerettem belé. Volt amikor találkoztunk de alig köszönt csak mosolygót volt amikor semmi csak el ment mellettem. Tegnap vele voltam... Mosolygót meg ilyen olyan de nem úgy tűnt mintha szerelemből beszélne velem hanem mintha barátságból.. de remélem tévedek.. Miért van az hogy amikor belé szeretsz valakibe mindig jön utána a csalódás, hogy nem ő az igazi nagy Ő de még akkor sem tudod el felejteni és szeretett évekig potyára miért??? Talán azért van ez miért nagyon akarom a szerelmet és keresem és nem hagyom a sorsra??segítsetek!.-.. és vajon az a pasi szeret engem egyáltalán tetszem neki?:(
2012. máj. 27. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mindig mosolyog talán ezért is szerettem belé"

Ez nagyon aranyos:))))

Hányéves vagy,kedves kérdező?

2012. máj. 27. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy. Sajnos a fiú csak barátkozni akar veled. Ezt sokszor át kell még élned.
2012. máj. 27. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

háát lehet mindkettő, de szerintem sem szerelmes. Azért egyszer mondhatnád neki, hogy te érzel iránta valamit, tudod hátha. Mondjuk én egy végzős fiú vagyok, és pont így vagyok egy lánnyal ahogy te, szeretem, de még én se kérdeztem rá. Egy másikkal is úgy vagyok, de ott meg én gondolok rá barátként, mondjuk ott is mosolyogtam rá :)

naja nem könnyű

2012. máj. 29. 23:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát a baja fiúkkal. Nem mondják ki a véleményüket.. és a lányok sem ..mert szerintűk a fiúk dolga.. de hát igy nem halad senki semmire.
2015. jún. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!