Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki, vagy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy szeret?

Figyelt kérdés
Egy buliban ismerkedtem meg egy lánnyal, egész éjjel együtt táncoltunk, ismerkedtünk. Tánc közben a szemembe nézett és azt mondta hogy aranyos vagyok és puszilgatott. Én is vissza pusziltam és így ment egy darabig. Mikor meg akartam csókolni, mindig elfordította a fejét, nem engedte. Egy idő után már nem is próbálkoztam vele, de ő még akkor is puszilgatott és én is őt. De csókot nem engedett. A buli végén elkértem az MSN címét és ott beszélgettünk az azelőtti estéről. Azt mondta hogy nem sok esélyt lát arra hogy összejöjjünk. Én szeretem és szeretném folytatni vele. Szerintetek csak játszott velem vagy ő is érez/érzett valamit irántam?
2009. febr. 22. 02:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak szórakozott veled. Ilyen lányokat minden diszkóban találsz; rájuk szokták azt mondani, hogy 12 egy tucat.
2009. febr. 22. 04:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez így van. Akivel összejössz buliban - teszem azt smároltok is, nem valószínű hogy lesz belőle valami később. De ez nem minden esetben van így. Előfordulhat komoly kapcsolat is, de ez nagyon ritka...
2009. febr. 22. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem - ne haragudj, hogy ezt írom, de - te sem szereted őt... Egyetlen este után, meg egy pár msnes beszélgetés után? Szerintem ő is így van veled. Beszélgessetek sokat, és menjetek még együtt valahova, akár ugyanoda, később még bármi kialakulhat!
2009. febr. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!