Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egyáltalán nem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyáltalán nem tetszem neki miért nem mondja meg?

Figyelt kérdés
A srác nagyon tetszik nekem, és volt már pár randink, pontosabban 3. Nem volt valami oldott és beszédes, sokszor el kalandozott, de azt hittem ő ilyen. Már 3 hónapja nem találkoztunk, mert megbeszéltük egy randit még február elején, de utána a randi napján lemondta, és eltoltuk egy héttel, majd akkor megint aznap lemondta, újat beszéltünk meg. Mindig megbeszéljük a randit, alig várom hogy lássam és lemondja. Ma is lett volna randink, tök izgatott voltam, nem is hívott szóval gondoltam végre összejön, már épp indultam, fél órával a randi előtt és hívott hogy lemondja… mentegetőzött, talán majd jövő héten. Én megszoktam hogy mindenki fontossági sorrendjében az utolsó vagyok, de reméltem hogy akivel randizom annak legalább nem, de ez így van. Mit szúrhatok el hogy max a 3. randin mindig eltűnnek a srácok, soha nem is csókoltak meg és semmi. 21N

2022. ápr. 23. 16:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem megyek el olyannal randizni aki nem esélyes, de igyekeztem a tudtukra is adni. Nem vagyok túlsúlyos, de nincsen modell alkatom…
2022. ápr. 23. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Értem!

Igazából mi itt csak találgatni tudunk!

2022. ápr. 23. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még mondanám ennek a fiúnak, hogy nyugodt, türelmes ember vagyok, és nem akartam szóvá tenni, de amit csinál az idegesítő. És ha nem akar semmit mondja meg, mert én nem vagyok vevő a hulyitésére.

Én mindenképpen reagálnák erre viselkedesre, nehogy magában röhögjön, hogy ennyire játszadozni tud veled.

Így látatlanban is ki merem jelenteni, hogy ennél többet érsz. 🙂

2022. ápr. 23. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ém megcsinaltam ugyanezt ,amit az utolsó írt,mert uabban a cipőben voltam,mint te…azóta se keres.Vissza se ír,ennyi nem volt benne,hogy a szemembe mondja.
2022. ápr. 23. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég kérdező! Van neked némi női tartásod?! Teljesen hülyét csinálnak belőled és te ezt a világ legtermészetesebb módján hagyod. :( Így egészen biztos, hogy nem lesz párod, mert azt üzened magadról, hogy a kutyának sem kellesz! Kezdj el magadba fektetni, fejlődni, ezt a barmot meg rúgd ki!
2022. ápr. 23. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, ne beszélj vele meg több randit! Ezt a srácot el kell engedni, nem akar tőled semmit.
2022. ápr. 23. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt csak nobe. 4 honapig ismerkedtunk talalkozgattunk igaz nagyon ritkan parszor lefekudtunk de ennyi. Kiderult tobb pasival kavart amikor velem volt nekik hazudott, amikor veluk volt meg nekem. Az ilyet zavard el minel elobb... Nekem is jo tanulolecke volt. Es el ne hidd mar hogy hetek telnek el es senkivel se szexel. Zavard el a sajat erdekedbe. Enis ezt tettem a csajjal.
2022. máj. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!