Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerekedek egy hölgyel,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerekedek egy hölgyel,de elég furcsa egy két dolog,de a randit még előtte meg ígértem már..ti mit tennétek ilyen szituban?

Figyelt kérdés

6-7 napja beszélgetünk szimpatikusnak vagyunk egymásnak,személyesen látásból tudjuk egymást ki kicsoda. Fel is hoztam a randi dolgot a hétvégére.Örült neki ő is. Tudni kell 2 gyermekes anyuka,nagyon aranyosak kedvesek.

Viszont elkezdett mondani olyan dolgokat,ami inkább nagyon álom szerű.

Megértem ha valaki ezek miatt meg köveznek most amiket írok.

Nem az anyagi helyzet a legfontosabb tudom.De olyan dolgokról beszél 15-25 milliós ingatlan megvásárlásrol,és közli hát,nagyon kevés a fizetése,az albérletet kifizeti immel-ámmal marad valamennyi,de nagyjából tudja,hogy van megtakarításom,munkabérem is egész jó.

De én pl ilyen helyzetetkben nem fogadnék be több állat jótékonyságból ,mert amúgy is sajnos nehéz a helyzet,oltások,etetés stb.

És picit bután jön ki,hogy van egy kép maga előtt,amit talán mindenki szeretne,és mint ha már elköteleződött volna irántam.Van bennem egy lelkiismeret persze,mert sajnálom is ezt,de mintha picit a pénz miatt kellenék inkább. Bocsánat tényleg,ha most ez nem volt szép.

2023. ápr. 20. 20:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Valaki érti, hogy mi a kérdés?
2023. ápr. 20. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, de kétszeri próbálkozásra sem sikerült megérteni miről is van szó pontosan.
2023. ápr. 20. 20:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkednék tovább, mert vagy tényleg a pénzedre hajt ahogy gondolod, vagy azért mert ítélkezel felette pedig nem is ismered igazából, bizalmatlan vagy nagyon. Úgyhogy a tanácsom, hogy ne ismerkedj vele tovább.
2023. ápr. 20. 20:31
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Ettől az embertől lépj hátra, már le van vizsgáltatva az anyagi háttered.
2023. ápr. 20. 20:42
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Ja, kezdem érteni! Tehát a csajnak van bármilyen halvány segédfogalma az anyagi helyzetedről, akkor lapát.

Gondolom, a kérdező családneve Mészáros, vagy valami egyéb komoly oka van, hogy ennyire retteg az aranyásóktól.

Mucika, két gyereket tart el, a saját lábán állva. Nem a szülei nyakán, nem anyaotthonban csövezve. Sőt, el is mert válni, ahelyett, hogy évekig nyeli a xart, mert nem tud egyedül megélni! Ne aggódj, eddig is megvolt a te pénzed nélkül, meg ezek után is meglesz.

Te viszont hagyj neki békét, mert már most elkönyvelted, hogy a pénzedre megy. Az utolsó üveg ásványvízet ki fogod centizni, hogy ki mennyit fizetett bele és mennyit ivott belőle. Ha a gyerekeknek veszel egy-egy csokit, akkor minden vitánál a fejéhez fogod vágni, mintha minimum te tartanád el az egész családot. Miközben eszedbe se fog jutni, hogy ha te nála alszol, ott eszel, ott zuhanyzol, ott wc-zel, akkor az neki sincs ingyen.

Annyira sok ilyen pasi van! Szerintem nincs olyan elvált ismerősöm, aki ebbe a típusba nem fut bele.

Teljesen felesleges ezt erőltetni. Nem lesz belőle hosszú távú kapcsolat. Menj, keress valami feszes tinit, fizetgess neki ezt-azt, és közben hidd el, hogy ő őszintén szeret, és egyáltalán nem húz le közben, csak hát tanul és nincs pénze...

A felnőtt nőket meg hagyd meg a felnőtt férfiaknak, akiknek van elképzelésük arról, hogy mit akar egy egyedülálló anya egy kapcsolatban.

2023. ápr. 20. 20:54
 6/16 anonim ***** válasza:
10%

Valószínűleg sürgősen egy eltartót keres a személyedben azért elkötelezett.

Szeretnél 2 idegen gyereket pénzelni? :D

2023. ápr. 20. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem jöttek a képbe az állatok, addig azt hittem értem miről van szó. De bevallom, ott elvesztem.
2023. ápr. 20. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a baja, hogy ne tartson állatokat, mert túl sokba kerül.

Nem derül ki, hogy milyen állat, hány darab, mikor fogadta be, stb.

Nem mindegy, hogy a válás után vett magához menhelyről 4 nagytestű kutyát, vagy a házasság alatt, évekkel ezelőtt két macskát, és továbbra is felelősen gondoskodik róluk.

2023. ápr. 20. 21:16
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy csak mellesleg: baromi vicces a kettős mérce.

A kérdező pár nap beszélgetés után azon gondolkodik, hogy mire költse a nő a saját fizetését, meg azon, hogy ha összejönnek, akkor neki ez mibe fog fájni, hogy ússza meg, hogy anyagilag bármihez hozzá kelljen járulnia.

Utána a célozgatás, hogy a nök anyagiasak, mert a kapcsolatban a pénzügyeket is megnézik.

Az egyetlen különbség, hogy a csajban valószínűleg (MÉG) nem merült fel, hogy neki mennyi plusz kiadás lesz ez az ismerkedés havonta.

2023. ápr. 20. 21:21
 10/16 A kérdező kommentje:

5#: Nem vagyok rossz indulatú ember alapjaiban.Szerintem sokan félre értik a dolgot :). Kis srácoknak is küldtem kis apróságot,szóval szerintem teljes mértékben próbáltam bele tenni magam. Érdeklődtem stb.

Csak közben 1-2 napja jöttek ezek amiket írtam. Tehát ,hogy reálisan lássuk a világot. Nem megyek be egy bankba 15-20 m ft hitelért,ha tudom hogy sajna csak a minimum bérem van,mert arra úgy sem kapja meg.( Bár így lenne hogy lehetne)

És ha most a havi 150 ezerből-ből 80-90 ezer rezsivel együtt az albérlet,és még kaja,utazási bérletek nincsenek benne,nem fogok örökbe fogadni kutyát macskát.

2023. ápr. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!