Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyen második randi vagy ne ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen második randi vagy ne ?

Figyelt kérdés

Már évek óta nincs senkim, tegnap találkoztak egy sráccal, a külseje elmegy kategória, nem vagyok nagyon válogatós de egyáltalán nem fogott meg,

Viszont nagyon aranyos jó gondolkozású, kicsit sokat ölelget meg bámul kicsit fura,

Teljesen ellenkezik az életvitelünk, amíg én otthon ülős vagyok, addig ő annyi mindent csinált már, nagyon pörgős,

Mondta hogy engem is ki mozdít szívesen, és az se baj hogyha inkább nem szeretnék menni sehova, mindegyik barátnője otthon ülős volt

Szóval tényleg nagyon aranyos,

Viszont tényleg nagyon sokat bújik, nekem kicsit sok,

Adjak neki még egy esélyt ? Vagy ha nem lett meg a szikra az én részemről inkább hagyjam ?

2023. ápr. 18. 03:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi személyisége se tetszik, amit már ismersz belőle. Teljesen ellentétek vagytok. Illetve külsőre sem az eseted. Hiába aranyos, későbh kijönnek a problémák. Szerintem hagyd.
2023. ápr. 18. 04:49
 2/16 A kérdező kommentje:
De nem vagyok tuk válogatós ? Illetve már 24 vagyok és h utána nem kész több lehetőségem ? És el csesztem egy olyat akivel lehet a végén tok jó lett volna ?
2023. ápr. 18. 04:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez az ismerkedés egyik lényeg, hogy válogass? Feltéve, ha van is miből. De ha belegondolsz, hogy esetleg összejösztök, x idő után szakítotok. Aztán elgondolkodsz, hogy igazából már az elejétől kezdve sem passzoltatok. Semmi értelme nem volt így. Jön majd más, akinél nem gondolkodsz ilyeneken.
2023. ápr. 18. 05:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot 😊❤️
2023. ápr. 18. 05:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs értelme ebbe belevágni. Majd lesz más aki megfog.
2023. ápr. 18. 05:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Most nézem, bocsi a helyesírási hibákért… ép akkor keltem fel😅😅
2023. ápr. 18. 06:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon bizonytalan vagy megerheti egy probat, hogy legalabb valami tapasztalatot szerezz, de ahogy a tobbiek is irtak, mar most erzed, hogy nem ot keresed es ez kesobb fixen kijonne problemakent. A kerdes az, hogy egy kis tapasztalat megerne-e neked egy biztos csalodast kesobb?
2023. ápr. 18. 06:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
H ez kérdés akkor ne
2023. ápr. 18. 07:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőn már ölelgetett? Nem túlzás ez, amikor akkor láttad először? Hát én nem találkoznék vele, ha már van szemernyi rossz érzésem. Végülis egész életet akarsz élni vele, nem?
2023. ápr. 18. 07:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem passzoltok, 24 évesen kar azért aggódni, hogy nem lesz más. Ismerősöm nagyanyja 70 évesen jött össze valakivel, úgyhogy még van pár éved.
2023. ápr. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!