Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyen második randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen második randi?

Figyelt kérdés

Nemrég randiztam egy sráccal, aki elég furcsán viselkedett:

étterembe mentünk és megjegyezte, hogy biztos örülök, hisz diákként nem járok gyakran ilyen helyre.

A beszélgetés közben feljött a téma a női szerepekről. Szerinte a nőnek otthon a helye.

Továbbá a több száz kilométer és költség ellenére minden hétvégén hazajár anyukájához, mert ott királyként érzi magát.

Egyáltalán nem volt szimpatikus, de a környezetem unszol, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt.

19/L

2017. okt. 4. 20:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire nem volt szimpatikus akkor nem érdemes.
2017. okt. 4. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
gondolom jóval idősebb volt nálad :)
2017. okt. 4. 20:49
 3/16 A kérdező kommentje:

Csak három, max négy évvel. De van autója mert kapott a szüleitől.

Erre is azt mondta, hogy élvezzem ki, mert mekkora luxus ez a busznál. Ami igaz, de kellemetlenül érintett.

Nem voltam bunkó a randin, de nem is adtam azt a jelet, hogy lenne második. Azt hittem ő is érzi a feszültséget és azt, hogy ez azért gáz. De ennek ellenére ír folyamatosan. Azt mondja, hogy neki jár a második randi, ne merjek nemet mondani.

2017. okt. 4. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Komoly felelősséget rósz ki ránk, ennek eldöntésének megvitatásában.

Javaslom, hogy fogj egy 10 forintost, dobd fel aztán döntsön a fizika.

2017. okt. 4. 20:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Csúszik a kuplung a srácnál. Szerintem menekülj. :)
2017. okt. 4. 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Akkor vannak bajok. Eddig egy eléggé arrogáns idióta képe lebeg a szemem előtt. Ha meg olyanokat ír, hogy ne merj neki nemet mondani akkor jobb is, ha elfelejted.

Jár második esély persze, ha az ember első randin mondjuk zavarban van és ezért nem túl beszédes vagy mond/tesz egy-két hülye dolgot, de ezek nem ez a kategória.

2017. okt. 4. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lenne második randi.

Ez nem a második esély kategória. Az olyan lenne, hogy zavarban volt, apró bakit csinált, stb., de itt az alapvető világképéről van szó.

2017. okt. 4. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:

"Azt mondja, hogy neki jár a második randi, ne merjek nemet mondani."

És még agresszív is.

Soha többet nem találékoznék és kommunikálnék vele.

2017. okt. 4. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Ilyen szövegek után már az első randit is rövidre zártam volna. Ki ő, hogy megmondja nekem, mint nőnek, hogy hol lenne a helyem és mit csinálhatok? Egyetemen tanulok, 4 nyelven beszélek, nem úgy fogom leélni az életem, hogy otthon mosogatok és "szolgálok" egy pasit :D Az ilyen pasikat mérföldekről kerülöm. Az más dolog, hogy szeretetből, kölcsönös odaadásból megteszünk egymásnak dolgokat, de ez a világlátás arról árulkodik, hogy egy maradi, irányításmániás barom.

21L

2017. okt. 4. 21:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az into jeleket megkaptad, ha ezek utan meg randizol vele akkor a csalodast mar magadnak koszonheted.
2017. okt. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!