Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagáltam? Tényleg prostina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam? Tényleg prostinak hívott, igaz?

Figyelt kérdés

Szóval viccelődtünk, nevettünk ebéd után és megkérdezte, mit csinálok este. Viccesen “leráztam” poénból, azt mondtam, hogy “Elfoglalt vagyok.” Erre visszakérdezett, hogy “Sok az ügyfél?” Aztán mentegette magát, hogy csak viccelt és nem úgy gondolta, hiszen nem használta a prosti szót. Persze, azt nem, de az üzenet az volt. Aztán el is ismerte, hogy igen, arra gondolt, de csak viccből.

38 éves… egy igazi felnőtt férfi nem viccel ezzel, ugye?

2023. ápr. 12. 16:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
76%
Abban biztos lehetsz, hogy ha ezzel a véglénnyel folytatod, számíthatsz még pár ilyen jó "poénra" :D
2023. ápr. 12. 16:40
 12/47 anonim ***** válasza:
77%
#7 #8 Aha, szóval ha burkoltan lekurváznak, azt el kell viselni, sőt még nevetgélni is kelk rajta, csak mert vicces helyzetben vagyunk? Bocsi, de ha valami sért, akkor nem fogok úgy csinálni, mint akinek ez belefér,mert abból csak az fog következni, hogy az ilyen poénokat később is meg fogja engedni magának az illatő, amivel engem gyakorlatilag folyamatosan sértegetni fog. Szerintem ilyen kapcsolatra senkinek nincs szüksége. És igen, mindenkinél máshol van a határ, valaki nevet ezen (bár gondolom pl. egy burkolt lebu.izásra vagy anyád burkolt leku.vázására te is teljes felháborodással reagálnál amúgy), de azt is meg kell érteni, ha valakinek ez nem fér bele, és ezt még jó a akpcsolat elején tisztázni, mert különben könnyen benne marad az ember egy olyan kapcsolatban, ahol sértegetik.
2023. ápr. 12. 16:43
 13/47 anonim ***** válasza:
73%
Tipikus férfi. Lekurváz, ha visszautasítod. 🙂
2023. ápr. 12. 16:49
 14/47 anonim ***** válasza:
6%
Szív bőségéből szól a száj:) A kedves barátod sajna elszólta magát. Rendszeres ügyfél lehet a lányoknál, amit rád is kivetített. Valószínüleg kibubuggyant a száján, és már nem tudta visszaszívni a szöveget, így viccel próbálta elütni a szövege élét.. Szóval itt a te személyed csak egy apró semmitmondó porszem a mögötted lévő dolgokban, amiről még nincs tudomásod. Elég nagy bajban vagy.
2023. ápr. 12. 16:52
 15/47 anonim ***** válasza:
26%

Semmiféle burkolt lekurvázásról nincs szó!!!

Istenem, szoktatok valaha hülyülni?(láthatóan nem)

0%, ismétlem 0% komoly célzás van emögött

Képzeld szoktunk a melegséggel is poénkodni. Pl mittomén mondom hogy átjön egy haverom hozzám beszélgetni, válaszolnak hogy "persze, csak beszélgetni...", erre mondom hogy "jó valószínűleg szex is lesz.

De adott kontextusban még anyám lekurvázásával is akár

És elárulom, ebben pont a szürrealitás a vicces, hogy egyiknél sem az a helyzet amit állít a vicc. Ergó ha titeket ez ennyi vérig sért, az arra utal hogy bizonytalanok vagytok magatokban, hogy lehet tényleg kurvásak vagytok

2023. ápr. 12. 16:54
 16/47 anonim ***** válasza:
55%

"Viccesen “leráztam” poénból"

Rossz ötlet volt.

2023. ápr. 12. 16:58
 17/47 anonim ***** válasza:
40%

A napokban hallottam egy kifejezest: beléd törik a fasz olyan merev vagy :D

Mindenki probal vicces lenni, ez vagy osszejon vagy nem. A legjobb fejeknek sem jon ossze mindig.

Szerintem a szandek szamit, az nyilvan nem lehetett rossz. De Te ismered..

2023. ápr. 12. 17:05
 18/47 anonim ***** válasza:
39%

#12, „Aha, szóval ha burkoltan lekurváznak, azt el kell viselni, sőt még nevetgélni is kelk rajta, csak mert vicces helyzetben vagyunk? …”

Ha 2 ember nem érti meg egymás viccelődéseit, akkor nem pendülnek egy húron. Miért kell egyből a másikat hibáztatni? Nem biztos, hogy benne van a hiba…

Az ilyen passzívan agresszív válaszolóknak, mint te, ajánlom figyelmébe az alábbi linket:

https://www.youtube.com/watch?v=HCzQ2Fm5WhU

2023. ápr. 12. 17:06
 19/47 anonim ***** válasza:
82%

Egyet értek a 17-essel. Nem feltétlenül sértő szándékkal mondhatta ezt, inkább csak vicces akart lenni. Nem jött össze neki.

Nekem is volt már, nem egyszer, hogy vicces akartam lenni és miután kimondtam, az után esett le, hogy most inkább bunkó voltam. Pedig én tényleg igyekszem mindenkivel normális lenni és nem megbántani másokat. Ez lehetett nála is, semmi nem fekete vagy fehér.

2023. ápr. 12. 17:10
 20/47 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki megsértődik a vicceden, értsd meg az ő nézőpontját, és kérj bocsánatot. Ennyit kellene csinálni.
2023. ápr. 12. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!