Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődtem meg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg vagy csak túlreagáltam?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélek egy pasival aki a jogon tanul. Már a beszélgetés során lejött, hogy van egy kicsit nagyképű stílusa, hogy ő is jogon van, a szülei is jogászok, meg a két nővére is az. Meg ugye pénzük is van bőven. Ezen a kissé nagyképű stíluson kívül más bajom nem volt vele, nagyon jól el tudtunk dumálni, meg úgy vettem észre, hogy ennek a kivételével a személyisége is nagyon jó. Voltunk egy pár randin, ahol legtöbbször kajáltunk. Mült héten pedig az én barátaim és az ő barátai közösen elmentünk kocsmázni. Ekkor valahogy az első randinkra terelődött a szó, ahol vacsorázni voltunk. Ekkor az egyik barátja félrészegen elkezdte utánozni a pasit akivel randizok, hogy azt mondta, hogy "jaj, a csaj kollégista és most hó vége van, csak nem belőlem fogja telezabálni magát" Nekem ez iszonyat rosszul esett, mert olyan mintha magához képest csórónak nézne.
2022. márc. 16. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan.
2022. márc. 16. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóba nem állnék vele. 😅
2022. márc. 16. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Az egy dolog, hogy csórónak néz, de még tuti butának is...
2022. márc. 16. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez egyáltalán nem így jött le. AOK-os vagyok és tök sokszor mondta, hogy ő ezt nem tudná csinálni meg milyen ész kell hozzá, meg mikor meséltem neki a tárgyakról, akkor is mondta, hogy hű meg ha, meg hogy mennyire becsüli ezt a szakmát. Szóval legalább hülyének nem néz csak csórónak.
2022. márc. 16. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Nőként, még mindig jobb helyzetben vagy "csóróként", mintha férfi lennél. Annyi, hogy ezt nem szabad megengedni a másik félnek, hogy éreztesse veled. Itt viszont, már megtörtént a dolog, mégha "viccnek" is szánta az nem vicc volt, mert részegen kibökte a haverja azt meg tudod, hogy a részeg ember szinte, mindig igazat mond. Én offolnám az ilyen beképzelt figurát, aki a pénzére veri magát meg, mert ezt tanulja stb. Engem is nagyképűnek tartottak meg megközelíthetetlennek, pedig én még pénzes se voltam csak túl jóképű :D Én is voltam csóró, de mégis, mindig nekem voltak a legjobb csajaim :) Meg, mivel én tudtam azt az oldalt, hogy milyen, amikor nem vagy pénzzel kitömve így én valójában soha nem voltam nagyképű sem csak azt hitték rólam, mert mindig jó nőkkel láttak. Én a nagyképű majmokat , mindig is utáltam.
2022. márc. 16. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos el kell, hogy keserítselek. A jogászok 99%-a sznob. Ők a legbölcsebbek, legokosabbak, szinte megtiszteltetésnek kell venned, ha egyáltalán szóba állnak veled. Nemhiába van olyan sok "jogász páros". Ők doktorok és nem mindenkit tartanak méltónak magukhoz, így leginkább a saját köreikben ismerkednek.

Nem biztos, hogy rosszindulattal mondta azt amit, simán ez van belenevelve, lehet, hogy már fel sem tűnik neki, hogy másnak sértő lehet ez a stílus.

Volt egy ilyennel dolgom, engem csóró egyetemistának nevezett, holott nem éltem egyik napról a másikra.

Én azt tudom neked mondani, hogy hagyd ezt a fiút. A családjától is kapod majd a megjegyzéseket és a szurkálós kérdéseket. Éreztetni fogják, hogy nem vagy közéjük való.

A helyedben meg is mondanám neki, hogy miért nem szeretném folytatni az ismerkedést és persze okvetlenül belefűzném a mondókámba, azt a haver-kocsmás megjegyzést is. Hátha elszégyellni magát. Mond, hogy te nem rajongsz a nagyképűségért, egy normális párt keresel.

2022. márc. 16. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!