Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagáltam a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam a dolgot?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, szimpatikusnak tűnt, ezért amikor randira hívott igent mondtam. Jól sikerült a randi, kedves volt a srác, elvoltunk.Ezt követte mégegy randi. Ezután 1 héttel, mivel hideg volt és esett az eső, mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk, mert egyedül voltam otthon. Annyit kértem tőle, hogy este 11 előtt menjen majd haza, mert ilyen kezdetlegesen nem szeretném bemutatni az édesanyámnak. Addig-addig húzta az időt, hogy édesanyám végül hazaért, bemutattam őket egymásnak, aztán már nyitottam is az ajtót. Kikísértem az autójáig, ekkor közölte, hogy szeretlek. Elég furcsán hatott így negyedik találkozásra, szóval csak mosolyogtam. Erre azt kérdezte, hogy nekem nehezemre e esne kimondani?! Elköszöntem és bementem. Másnap fogorvoshoz mentem és valószínűleg nem épp szakszerűen voltak fertőtlenítve a dolgok és két hatalmas herpesz lett a számon. Utcára sem mentem, szóval szóltam a srácnak, hogy bocsi, de így nem találkoznék vele másnap. (Mondjuk a szerelemi vallomás után amúgysem... :D)

Estefelé édesanyám a fürdőben volt, hallottam, hogy csipog a telefonja, gondoltam biztos a nővérem az, ezért megnéztem. Erre... A srác írogatott édesanyámnak, hogy szeretne meglepni és édesanyám engedje be ekkor és ekkor. Lesokkolt a dolog, elküldtem a srácot melegebb éghajlatra. Ha belegondolok, persze, jóleső dolog lett volna, hogyha mondjuk egy megfázás van a találkozás útjában, de így, hogy külön szóltam, hogy offos a dolog és a hátammögött az édesanyámmal, akivel éppcsak köszöntek egymásnak szervezkedni próbál. Jogosan voltam kiakadva?

23/L

2021. dec. 1. 04:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Hagyd szegény srácot, jobbat érdemel.
2021. dec. 1. 04:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Szóval én vagyok a rossz, amiért nekem több kell az érzelmi kötődéshez? Illetve amiért egy alakulóban lévő kapcsolat elején csak a legjobb formám akartam mutatni?
2021. dec. 1. 04:21
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom, ez a gyerek teljesen bolond! Sajnálom, hogy ilyen selejttel találkoztál.

Ezt mondom úgy, hogy én itt nőgyűlölőnek számítok

2021. dec. 1. 04:28
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Elég creepy a srác.
2021. dec. 1. 06:01
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudta anyukád elérhetőségét?
2021. dec. 1. 06:08
 6/20 A kérdező kommentje:
Facebookon írkált neki, illetve messengeren. A srác édesanyja egy boltban dolgozik, ahova bement édesanyám vásárolni és konkrétan betámadta a nő, akit amúgy nem ismer/ismert, hogy én miért vertem át az ő fiacskáját. Egy 27 éves felnőtt emberről beszélünk.
2021. dec. 1. 06:17
 7/20 Noren1989 ***** válasza:
94%
Holy fck. Nem normàlis az ilyen...
2021. dec. 1. 06:27
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha már az elején ilyen nyomulós és agresszív.... jól tetted, hogy leépítetted.
2021. dec. 1. 07:02
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Igazabol egy dolgot nem volt kepes figyelembe venni, amit szerettel volna. Igy szoktak kezdodni a zaklatasok is, gyorsan elfelejtenem.
2021. dec. 1. 07:07
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Nyomulós hülye pasi, pofátlan hogy nem vesz számításba téged hogy mondtad neki NEM akarsz most találkozni vele, erre még anyádat is zaklatja a baromságaival. Kuka.
2021. dec. 1. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!