Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagáltam a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam a dolgot?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, szimpatikusnak tűnt, ezért amikor randira hívott igent mondtam. Jól sikerült a randi, kedves volt a srác, elvoltunk.Ezt követte mégegy randi. Ezután 1 héttel, mivel hideg volt és esett az eső, mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk, mert egyedül voltam otthon. Annyit kértem tőle, hogy este 11 előtt menjen majd haza, mert ilyen kezdetlegesen nem szeretném bemutatni az édesanyámnak. Addig-addig húzta az időt, hogy édesanyám végül hazaért, bemutattam őket egymásnak, aztán már nyitottam is az ajtót. Kikísértem az autójáig, ekkor közölte, hogy szeretlek. Elég furcsán hatott így negyedik találkozásra, szóval csak mosolyogtam. Erre azt kérdezte, hogy nekem nehezemre e esne kimondani?! Elköszöntem és bementem. Másnap fogorvoshoz mentem és valószínűleg nem épp szakszerűen voltak fertőtlenítve a dolgok és két hatalmas herpesz lett a számon. Utcára sem mentem, szóval szóltam a srácnak, hogy bocsi, de így nem találkoznék vele másnap. (Mondjuk a szerelemi vallomás után amúgysem... :D)

Estefelé édesanyám a fürdőben volt, hallottam, hogy csipog a telefonja, gondoltam biztos a nővérem az, ezért megnéztem. Erre... A srác írogatott édesanyámnak, hogy szeretne meglepni és édesanyám engedje be ekkor és ekkor. Lesokkolt a dolog, elküldtem a srácot melegebb éghajlatra. Ha belegondolok, persze, jóleső dolog lett volna, hogyha mondjuk egy megfázás van a találkozás útjában, de így, hogy külön szóltam, hogy offos a dolog és a hátammögött az édesanyámmal, akivel éppcsak köszöntek egymásnak szervezkedni próbál. Jogosan voltam kiakadva?

23/L

2021. dec. 1. 04:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon gáz, amit a srác csinált, úgy vágd ki, hogy lába se érje a földet!

F

2021. dec. 1. 07:12
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Már alapból az durva, hogy alig ismer, azt mondja szeret, és képes számon kérni, hogy te miért nem mondod. Wtf????
2021. dec. 1. 07:31
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Csak abban bizhatunk, hogy ennyinél megáll a srác és érteni fog a szóból. Mert mentálisan nincs a toppon, azt látjuk. Ahogy azt is, honnan örökölte.
2021. dec. 1. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
3%
Nem, nem reagáltad túl, sőt, fölösleges volt feltenni a kérdést, egyértelmű,hogy mindenki jogosnak véli a felháborodásod, és az is egyértelmű,hogy ezután ne ismerkedj Vele tovább. Eleve nem volt szimpatikus a gyors vallomással, azzal se,hogy a hátad mögött szervezkedett. Viszont valószínű,hogy ez a srác egyébként se jött be Neked mindezektől függetlenül, mert bizonyára lenne olyan lány aki ezt még értékelné is..
2021. dec. 1. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki egy ilyen egyszerű kérést, mint azt, hogy 11-kor menjen el, nem tud tiszteletben tartani, akkor mit kéne várni tőle egy komolyabb helyzetben?
2021. dec. 1. 08:50
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Menekulj!!!!
2021. dec. 1. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg hozzatennem, hogy engem igy kezdett el zaklatni egy akkor 24 eves pasi! Eleinte mezes mazas volt, adta az artatlant. Aztan elkezdett brutalisan nyomulni es tok ijeszto volt! Persze amikor leraztam en voltam a rossz! Honapokig nem tudtam tole megszabadulni!

Tiltsd ke a fenebe, mig nem jarsz ugy mint en!

2021. dec. 1. 08:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gyerekes a pasi.

Szerintem kesobb zaklatni fog, nem tartja tiszteletben a dontesed.

Szoval en otthagynam.

2021. dec. 1. 09:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok pszichopata vonása van a srácnak, egy pofátlan bunkó. Tuti zaklatni fog, minél hamarabb szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2021. dec. 1. 09:41
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

1. herpeszt nem kaphatsz el tárgyaktól. Ha eddig nem volt, akkor a srác fertőzött meg.

2. szerelmi vallomás tényleg korai, de ez még aranyos is lehetne, de az, hogy számon kéri rajtad, amikor nem viszonzod, bajos és rossz előjel. A "meglepetés" amit tervezett creepy.

Én nem folytatnám vele.

2021. dec. 1. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!