Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon nagy redflag, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon nagy redflag, ha egy nő azt állítja, hogy férfiak tömegei kezelték ócska ribiként úgy, hogy ő a legkisebb mértékben sem felelős ezért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy akivel randizom, az ilyen.

Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet, és még fel is idegesítette őket, hogy ő többet akart, annyira abszurdnak tartották, hogy azt hitte, lehet részükről több.

Mástól tudtam meg, hogy ezek miatt a férfiakat utálja, szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék, szerinte rendszerszintű probléma miatt volt vele ilyen csomó férfi.

Nekem ezeket nem mondta, mert nem beszéltünk ilyen témáról, mert csak pár randink volt, baráti társaságban ismerkedtünk meg.

Szerintetek?

2023. ápr. 11. 13:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látok ezzel problémát. Sajnos tapasztalat, hogy ha jobban nézel ki az átlagnál, vagy van kisugárzásod, vadidegen pasik is hatalmas magabiztossággal próbálkoznak/szólnak be/bármit csinálnak, amivel felkelthetik a pozitív/negatív figyelmet. Ha mondjuk ez egy nehezebb gyerekkorral is párosult, a férfiak megérzik és mennek rá kéretlenül, tiszteletlenül, és mintha az a nő egy darab hús lenne. Meg se fordul a fejükben hogy az egy érző lény, csak azt látják benne amit akarnak.

Nekem is hosszú időn át, főleg amíg fiatalabb voltam (és meglehetősen félénk), nagyon durva vegzálásokat kellett elviselnem. Egy esetre jól emlékszem, 17 voltam és én cipeltem haza a karácsonyfát, anyám abban az évben lépett le egy új pasival, én apámhoz kellett költözzek, aki megtagadott minden seígtséget; egyszerre egy jól öltözött fickó toppent elém, és szemrebbenés nélkül mondta hogy dugjam fel magamnak a fát. Ez és még sok hasonló eset miatt fel kellett építenem egy olyan maszkot amin keresztül nem árthatnak, és most már nem is mernek ilyet tenni

De azért utólag eszembe jutott, hogy nem járna minden embernek az alapvető tisztelet? Mit gondoltak ezek a férfiak mind, hogy én azért vagyok hogy sorban mindegyikkel lefeküdjek? Hogy fogadjam a durva, bunkó, tiszteletlen közeledésüket, akkor is ha párkapcsolatban vagyok? Hát, kicsit se bánom hogy most meg az a baj hogy mééé' vagyok ilyen hideg.

2023. ápr. 12. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!