Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy redflag, ha egy nő azt állítja, hogy férfiak tömegei kezelték ócska ribiként úgy, hogy ő a legkisebb mértékben sem felelős ezért?
Megtudtam, hogy akivel randizom, az ilyen.
Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet, és még fel is idegesítette őket, hogy ő többet akart, annyira abszurdnak tartották, hogy azt hitte, lehet részükről több.
Mástól tudtam meg, hogy ezek miatt a férfiakat utálja, szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék, szerinte rendszerszintű probléma miatt volt vele ilyen csomó férfi.
Nekem ezeket nem mondta, mert nem beszéltünk ilyen témáról, mert csak pár randink volt, baráti társaságban ismerkedtünk meg.
Szerintetek?
"Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet"
Ezt minden nő tapasztalja. Ilyen a férfiak egy része. Viszont én biztos nem mondanék ilyent, hogy "ócska ribiként kezeltek". Az ilyen eseteket ignorálni kell, ha eléri azt a szintet, akkor meg nyugodtan mehet a feljelentés zaklatásért.
Hagyd azt a lányt békén, jobban jár. Előítéletes vagy, sajnálom az ilyen férfiakat, mint amilyen te is vagy (mennyi van belőlük, te jó ég….). Nem érdemled meg azt a lányt.
(Megsúgom neked, hogy a lányok nagy része ezen mind keresztül megy, köszönhetően a hozzád hasonló “férfiaknak”, akik nem tudják hol a határ.)
Én csak annyit tennék itt hozzá, hogy több nő megemlítette, hogy ő nem ribizli mégis... az az igazság, hogy unom már, hogy egy nőnek bizonygatni kell bármit is ahhoz, hogy tisztességes, normális bánásmódban részesüljön.
Unom a rib.ncozást is, mert hülyeség és degradáló. Ugyan ki a rib.nc? Aki szereti a szexet? Akinek volt már pasija? Akinek volt több is? Mi a határ? Akinek több is volt, az talán nem érdemel tiszteletet? Van aki tényleg azt gondolja, majd ő megítéli, ki érdemli meg a tisztességes bánásmódot és ki érdemel bántalmazást és zaklatást?
Alapjaiban szar a világ, hogy így működik. Nézz magadba mélyen kérdező, mert te is a probléma része vagy!
"az az igazság, hogy unom már, hogy egy nőnek bizonygatni kell bármit ..."
Én is így gondolom! És nem is vagyok hajlandó semmit bizonyítani pár hülyének. Azt gondolnak, amit akarnak. leszrom. Úgysem lesz soha közünk egymáshoz. És a kérdezőt is már tég elhajtottam volna a búsba a csaj helyett.
És csodálkoztok kérdező, meg a fajtád, hogy senkinek se kelletek. (Mivel a kérdésed nyilván csak fantázia, nem először írod ki. Egy incel vagy aki állandóan r.bancozod az olyan válaszolókat akik bármilyen kérdéshez odaírják hogy hogy zaklatták őket.)
Nem, nem vagyunk felelősek a ti szemétségeitekért. Undorítóak vagytok. Nem véletlen nem kelletek senkinek és nem véletlen választ egyre több nő nyugat-európai férfit.
"alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék,"
Nos, kinek mi jár vagy nem jár, egy dolog. A másik dolog, hogy aki nem így kezel, az azonnal repül.
Az eszem megáll, némely férfitársamon. És az itt olvasott hozzászólásokon, hogy mennyi véglény van. Életemben soha nem piszkáltam lányokat/nőket csak úgy anélkül, hogy nem voltam benne biztos, hogy eljutottunk arra a pontra, hogy megérintsem. Nyilván szólítottam le nekem tetsző idegen nőket is, de normális hangnemben. Biztos, hogy volt olyan alkalom párszor, amikor egy kicsit határozottabb nyomulással lett volna valami, de inkább gondolja azt ez a néhány nő, hogy tutyimutyi voltam, minthogy akár egy nő is úgy gondoljon rám, hogy bunkó f*sz vagyok. Nincs lányom, de ha megtudnám, hogy valaki tiszteletlenül bánt az unokahúgommal, vagy bármelyik nőrokonommal, biztos, hogy nem hagynám annyiban.
F53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!