Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon nagy redflag, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon nagy redflag, ha egy nő azt állítja, hogy férfiak tömegei kezelték ócska ribiként úgy, hogy ő a legkisebb mértékben sem felelős ezért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy akivel randizom, az ilyen.

Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet, és még fel is idegesítette őket, hogy ő többet akart, annyira abszurdnak tartották, hogy azt hitte, lehet részükről több.

Mástól tudtam meg, hogy ezek miatt a férfiakat utálja, szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék, szerinte rendszerszintű probléma miatt volt vele ilyen csomó férfi.

Nekem ezeket nem mondta, mert nem beszéltünk ilyen témáról, mert csak pár randink volt, baráti társaságban ismerkedtünk meg.

Szerintetek?

2023. ápr. 11. 13:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
"Ok nélkül csak úgy nem taperolnak senkit."- dehogynem! Sajnos rengeteg nő esik áldozatul. Ribizli az, aki kimegy az utcára vagy elmegy szórakozni? Eszerint minden nő az, aki nőnek néz ki. Tipikus áldozathibáztatás, gratulálok.
2023. ápr. 11. 14:20
 22/41 anonim ***** válasza:
91%
Dehogynem taperolnak meg csinalnak minden baromsagot, es valo igaz, hogy nem gonoszsagbol teszik, senki nem mondja, hogy ezek a ferfiak gonoszak. Szimplan nem lettek normalisan nevelve. Mert senki nem szolt rajuk, amikor kisgyerekkent ezt csinaltak, nem lett nekik elmagyarazva, hanem mindenki csak elrohogi, hogy haha de vicces kisfiu.
2023. ápr. 11. 14:23
 23/41 anonim ***** válasza:
91%

"Fura mód rendszeresen bulizok bács kiskuntól pesten át győr-moson sopronig. És mindig a ribizlik vanak így. Ok nélkül csak úgy nem taperolnak senkit."

Fura mód én soha nem voltam buliban, de volt már olyan, hogy a Libriben néztem egy könyvet, belelapozgattam, olvastam, odajött egy normálisnak tűnő fazon, és megsimogatta a vállamat, hogy "mit olvasol, mi tetszik ennyire?".

Az okuk az rá, hogy nő vagy és tetszel nekik.

2023. ápr. 11. 14:25
 24/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem beszélve a tömött buszon, metrón dörgölőzőkről. Meg a parkban magukat mutogatókról. Nehogy már ennek is az legyen az oka, hogy a nők a ribizlik!
2023. ápr. 11. 14:26
 25/41 anonim ***** válasza:
95%
Egy jobb no mar tapasztalja azt, hogy tobb ferfi minden komoly szandek nelkul csak szexet akar. Komoly kapcsolatot nem, mert az idovel, energiaval es penzzel jarna. Es sajnos vannak olyanok, akik nem tul kulturaltak, beszologatnak, minden elozetes engedely nelkul taperolnak. Es igen, egy no elvarhatja azt, hogy normálisan kezeljek es nem egy jaro puncinak nezzek, akit mindenki kihasznalhat :) ha meg elutasit egy ferfit, meg o a rossz, budos ... :)
2023. ápr. 11. 14:47
 26/41 anonim ***** válasza:
5%
Jolvan holgyeim. Eljetek ebben az alomvilagban
2023. ápr. 11. 16:09
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

26

Kaphatok választ a 20-as kommentemre? :)

2023. ápr. 11. 16:12
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
Sima kamu. Ennyi a válasz, ami mindent magyaráz. Az ilyen “szendeszüzek” általában élőben égészen mást mutatnak
2023. ápr. 11. 16:15
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Te hazudsz.

Ja, szendeszűz voltam, tizenéves lányként, igen.

Felnőtt nőként nem vagyok szende, sem szűz.

Vagy attól már ribi vagyok, hogy élvezem a szexet, nyitott vagyok, és nem öltözök apácának?

Akkor, ha valaki megfogdos vagy rbancnak hív, és jól pofán törlöm, akkor még én vagyok a szemét? :)

2023. ápr. 11. 16:18
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem mutatunk semmit az életben. Úgy van a nyomi seggetek nevelni, hogy nektek minden jár.

A nőket vádolják mindig, hogy rózsaszín álomvilágban élnek, mikor pont a pasik azok, akik nem akarnak hallani arról, hogy miattuk milyen szar a világ.

2023. ápr. 11. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!