Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy redflag, ha egy nő azt állítja, hogy férfiak tömegei kezelték ócska ribiként úgy, hogy ő a legkisebb mértékben sem felelős ezért?
Megtudtam, hogy akivel randizom, az ilyen.
Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet, és még fel is idegesítette őket, hogy ő többet akart, annyira abszurdnak tartották, hogy azt hitte, lehet részükről több.
Mástól tudtam meg, hogy ezek miatt a férfiakat utálja, szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék, szerinte rendszerszintű probléma miatt volt vele ilyen csomó férfi.
Nekem ezeket nem mondta, mert nem beszéltünk ilyen témáról, mert csak pár randink volt, baráti társaságban ismerkedtünk meg.
Szerintetek?
"Fura mód rendszeresen bulizok bács kiskuntól pesten át győr-moson sopronig. És mindig a ribizlik vanak így. Ok nélkül csak úgy nem taperolnak senkit."
Fura mód én soha nem voltam buliban, de volt már olyan, hogy a Libriben néztem egy könyvet, belelapozgattam, olvastam, odajött egy normálisnak tűnő fazon, és megsimogatta a vállamat, hogy "mit olvasol, mi tetszik ennyire?".
Az okuk az rá, hogy nő vagy és tetszel nekik.
26
Kaphatok választ a 20-as kommentemre? :)
Te hazudsz.
Ja, szendeszűz voltam, tizenéves lányként, igen.
Felnőtt nőként nem vagyok szende, sem szűz.
Vagy attól már ribi vagyok, hogy élvezem a szexet, nyitott vagyok, és nem öltözök apácának?
Akkor, ha valaki megfogdos vagy rbancnak hív, és jól pofán törlöm, akkor még én vagyok a szemét? :)
Nem mutatunk semmit az életben. Úgy van a nyomi seggetek nevelni, hogy nektek minden jár.
A nőket vádolják mindig, hogy rózsaszín álomvilágban élnek, mikor pont a pasik azok, akik nem akarnak hallani arról, hogy miattuk milyen szar a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!