Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon nagy redflag, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon nagy redflag, ha egy nő azt állítja, hogy férfiak tömegei kezelték ócska ribiként úgy, hogy ő a legkisebb mértékben sem felelős ezért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy akivel randizom, az ilyen.

Bulikban letaperolták, folyamatosan füttyögnek, üvöltöznek vele az utcán, sokszor akartak vele férfiak kizárólag szexet, és még fel is idegesítette őket, hogy ő többet akart, annyira abszurdnak tartották, hogy azt hitte, lehet részükről több.

Mástól tudtam meg, hogy ezek miatt a férfiakat utálja, szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék, szerinte rendszerszintű probléma miatt volt vele ilyen csomó férfi.

Nekem ezeket nem mondta, mert nem beszéltünk ilyen témáról, mert csak pár randink volt, baráti társaságban ismerkedtünk meg.

Szerintetek?

2023. ápr. 11. 13:15
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Kitől tudod ezt?
2023. ápr. 11. 13:16
 2/41 A kérdező kommentje:
Egy haveromtól, akinek a csajának a legjobb barátnője. Ő tudja róla ezeket.
2023. ápr. 11. 13:21
 3/41 anonim ***** válasza:
80%
Az a redflag, hogy egyáltalán ezt itt megkérdezed.
2023. ápr. 11. 13:22
 4/41 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha a barátodat megbízható forrásnak gondolod, aki jót akar neked és azért javasolja, hogy inkább ne vedd komolyan ezt a lányt, akkor hallgass rá.
2023. ápr. 11. 13:23
 5/41 anonim ***** válasza:
93%

Nem ő az egyetlen nő, akinek ilyen tapasztalati vannak sajnos. Nem feltétlenül élezném rá ki, hogy ő a probléma, mivel valóban rengeteg bántalmazó férfi van. Az más kérdés, hogy miért nem műküdik jól a szűrűje és miért nem veszi észre az ismerkedés elején, ha valaki nem stabil. (Ez persze nem vonatkozik a catcallingra, meg a tapogatásra.)

Az meg a másik kérdés, hogy vajon miért ismerkedik veled, ha valóban van ilyen pattern. Te is ilyen vagy?

2023. ápr. 11. 13:23
 6/41 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem redflag, hanem a noi let velejaroja, amit kb a nok 95%-a megtapasztal, csak az nem, aki nem megy el otthonrol. Aki bulizik, az picit gyakrabban, mint aki nem, de asszem ez sem a csaj hibaja, aki csak ki akar kapcsolodni. Nem veletlenul akar a nok nagy resze csak es kizarolag noket beengedo szorakozohelyeket, par orszagban mar van ilyen, mert nem mi akarjuk a taperolast, mi krvara csak tancolni akarunk a zenere.
2023. ápr. 11. 13:25
 7/41 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanezt, ugyanezzel az okádék megfogalmazással már legalább egyszer kiírtad. Minden rendben?
2023. ápr. 11. 13:32
 8/41 anonim ***** válasza:
94%

"szerinte ő teljesen jól csinál mindent, alanyi jogon jár neki, hogy komolyan vegyék, úrihölgyként kezeljék" - nem látom a problémát.

Az, hogy a férfiak suttyók voltak vele, nem az ő hibája. És igen, neki is kijár a tisztelet, mint minden embernek, amíg normálisan viselkedik.

Érdekes az egész kérdésfelvetés. Kicsit áldozathibáztató is. Elmondja ez a nő valakinek, hogy bántották, és akkor jön a kérdés, hogy mi a baj ezzel a nővel vajon. Érdekes, hogy az nem fogalmazódott meg benned, hogy mi a baj a férfiakkal, hogy így viselkednek a nőkkel?

Minden egyes nő ismerősömnek vannak ilyen tapasztalatai. Akkor szerinted hol a hiba?

2023. ápr. 11. 13:33
 9/41 anonim ***** válasza:
87%
Jaja, nekem is pont ezt mesélte a tesóm barátjának az unokahúga. Végülis ő biztos ott volt, és jobban tudja.
2023. ápr. 11. 13:34
 10/41 A kérdező kommentje:

Nem írtam ki soha az életben semmit ide. Csak válaszolgatni szoktam.

Az a bajom, hogy szerintem teljesen hiteltelen, hogy valakit folyamatosan ugyanaz az atrocitás ér és azt állítja hogy 100%-ban alap nélküli hanem a társadalomnak majdnem a fele szerinte egyszerűen gonosz és ki akar szúrni vele. Ugyanaz mint az amikor valaki azt állítja, hogy az összes nő csak lehúzza anyagilag vagy hasonlók.

2023. ápr. 11. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!