Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes azzal foglalkozni aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes azzal foglalkozni aki eltűnik(ghostingol)? Még nem találkoztunk de nagyon szeretnék vele találkozni. Sokat beszélgettünk már. Ha esetleg ír nem tudom mi legyen. Úgy szeretnék vele találkozni. Miért ghostingolnak sokan? Mire jó?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Amiért én elszoktam tűnni beszélgetésekből, az általában azért van, mert 1. annyira nem néz jól ki, hogy több energiát fektessek a megdöntésébe 2. unalmas 3. találtam jobbat 4. közbe jött valami, ami miatt nincs időm csajokkal foglalkozni 5. rájövök, hogy nem egymást keressük 6,7,8,9,10. Mint látod rengeteg oka lehet, nem érdemes rajta filózni, engedni kell és elővenni a következőt a listán.
2023. ápr. 10. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt feltetted már a napokban, kicsit most át van fogalmazva, de a lényeg ugyanaz, és bőven jött rá akkor is válasz. Csüngj akkor rá, ha nem érted, hogy max. csak tartaléknak vagy jó, és végtelen ideig játszhatja veled ezt, ha hagyod.
2023. ápr. 10. 12:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a tegnapi kérdésed is. Az exem csinálta ugyanezt, több nővel egyszerre. Mikor családi program volt, akkor természetesen nem írt senkinek. Csak gépről f@sbukozott. Egyszer elfelejtett kilépni, hát így bukott ki a dolog. Nekem azt mondta, azok a nők neki nem jelentenek semmit, csak unatkozott. Én sok boldogságot kívántam neki, mert amiket én ott olvastam, azok után még azt sem engedtem meg neki, hogy hozzám érjen.

Lehet téged is egy ilyen pasival hozott össze a sors.

2023. ápr. 10. 14:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi volt a tegnapi kérdése, honnan tudjátok, hogy ő az?
2023. ápr. 10. 14:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Írogatás helyett esetleg mondhatnád neki, hogy hívjon fel, és beszéljetek meg randit 🤷‍♂️

Egyelőre csak.annyit tudunk, hogy kanos, és a képeidre veri ki magának. Utána mér nem.kanos, ezért ghostingol. Szóval ennek tudatában akarj bármi többet egy ilyen életképtelentől...

2023. ápr. 10. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 10. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, írtam is kérdező, hogy lehet házas, foglalt.
2023. ápr. 10. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap már leírtuk, hogy nem érdekled..hihetetlen...🤦‍♀️
2023. ápr. 10. 15:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Írt tegnap reggel de azóta megint nem... Mikor kérdeztem, ezt írta:

Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké. Nem tudom mikor ír legközelebb, azt írta hogy "írok még "..

2023. ápr. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!