Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes azzal foglalkozni aki eltűnik(ghostingol)? Még nem találkoztunk de nagyon szeretnék vele találkozni. Sokat beszélgettünk már. Ha esetleg ír nem tudom mi legyen. Úgy szeretnék vele találkozni. Miért ghostingolnak sokan? Mire jó?
Olvastam a tegnapi kérdésed is. Az exem csinálta ugyanezt, több nővel egyszerre. Mikor családi program volt, akkor természetesen nem írt senkinek. Csak gépről f@sbukozott. Egyszer elfelejtett kilépni, hát így bukott ki a dolog. Nekem azt mondta, azok a nők neki nem jelentenek semmit, csak unatkozott. Én sok boldogságot kívántam neki, mert amiket én ott olvastam, azok után még azt sem engedtem meg neki, hogy hozzám érjen.
Lehet téged is egy ilyen pasival hozott össze a sors.
Írogatás helyett esetleg mondhatnád neki, hogy hívjon fel, és beszéljetek meg randit 🤷♂️
Egyelőre csak.annyit tudunk, hogy kanos, és a képeidre veri ki magának. Utána mér nem.kanos, ezért ghostingol. Szóval ennek tudatában akarj bármi többet egy ilyen életképtelentől...
Írt tegnap reggel de azóta megint nem... Mikor kérdeztem, ezt írta:
Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké. Nem tudom mikor ír legközelebb, azt írta hogy "írok még "..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!