Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat az, hogy sok husis nő népszerű? Miért kötnek sokan bele így a nőkbe? Sok embernek tényleg súlyban mérendő a szerelem itt?
Olyan husis nőkre gondolok, akik popsisak, cicisek és formásak. Sportolnak és adnak magukra.
Ennyire szúrja a férfiak szemét, hogy ők eléggé népszerűek a férfitársaik között?
Már +5kg esetén is dagadtnak hívják őket. Sokan bele sem gondolnak hogy esik ez a másiknak.
De nemrég láttam egy kérdést ami szerint a BMI-t csak súlyban mérjük. Nem vizsgáljuk azt hogy ki mennyit sportol, mennyi izma van és milyen nehezek a csontjai. Mert azért ez jóval összetettebb.
3. Nem hinném hogy a témához hozzá tudnál szólni.
Ráadásul nem igazán tudod melyik csoportra gondoltam.
Nyugodj meg, neked is van hely a világban, a kis frusztrációddal. 🤗🫢😆
"Olyan husis nőkre gondolok, akik popsisak, cicisek és formásak."
Konkrét neveket, légy szíves. Például Tess Holiday-re gondolsz?
5. Tess Holiday nem husis hanem plus-size.
+5-10kg-ra gondolok, az a formás és husis.
Látom sok ember fejében fogalom zavarként él ez a fogalom. 🤔
6. Van mire, viszont nem vagyok beképzelt. Szimplán nem érdekel a véleményed, mivel semmilyen esetben sem releváns amit írsz. ^-^
De ha nem érdekel más véleménye, és téged nem lehet megbántani, akkor minek írtad ki a kérdést? Pont azt kérdezted, amire válaszolt. Nem volt kultúrált, vagy kedves, de őszintén, mit vártál?
Egyébként szvsz ha valaki szóvátesz ilyesmit, akkor vagy alapvetően bunkó, és mindenkibe beleköt, akibe tud, vagy te nem vagy szimpatikus neki, esetleg te is odaszúrtál neki korábban valamivel, és ez a válasza rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!