Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért zavarja a férfiakat az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a férfiakat az, hogy sok husis nő népszerű? Miért kötnek sokan bele így a nőkbe? Sok embernek tényleg súlyban mérendő a szerelem itt?

Figyelt kérdés

Olyan husis nőkre gondolok, akik popsisak, cicisek és formásak. Sportolnak és adnak magukra.

Ennyire szúrja a férfiak szemét, hogy ők eléggé népszerűek a férfitársaik között?

Már +5kg esetén is dagadtnak hívják őket. Sokan bele sem gondolnak hogy esik ez a másiknak.

De nemrég láttam egy kérdést ami szerint a BMI-t csak súlyban mérjük. Nem vizsgáljuk azt hogy ki mennyit sportol, mennyi izma van és milyen nehezek a csontjai. Mert azért ez jóval összetettebb.

2023. márc. 24. 19:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút azt tapasztaltam eddig személyesen és ilyen fórumokon is, hogy csak a pedofil hajlamú férfiak haragszanak úgymond a husisabb nőkre és gyűlölködnek az irányukba, mert számukra a gyermeki testtel rendelkező nő, vagyis inkább valljuk be az igazat a gyermek a szexuálisan vonzó. Az ilyen férfiakat meg kell vetni, kiközösíteni. Egy normális férfit aki egyszerűen csak a vékony nőket szereti onnan ismersz meg, hogy ő nem fog gyűlölködni a husisabb nők vagy akár a kövér vagy az extrém kövér nők irányába sem.
2023. márc. 27. 12:26
 22/28 anonim válasza:
100%
Szerintem meg pont, hogy nem népszeruek a husis nok, nem véletlenul akar mindenki fogyni.
2023. márc. 27. 14:12
 23/28 anonim válasza:
100%
Utolso vagyok, + 5 kg még nem husis, az tobb + kilonál kezdodik szerintem.
2023. márc. 27. 14:15
 24/28 anonim ***** válasza:
13%
7 évet éltem egy dagadt nővel, mióta sovány párom van, elérem a segglyukát miközben lovagol rajtam, azért ez nem hátrány.
2023. márc. 27. 14:41
 25/28 A kérdező kommentje:

20. BMI-re gondolok. Ez teljesen egyén függő kinek milyen a jó BMI-je, hiába van egy átlag.

Mindenki más testalkatú.

2023. márc. 27. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
21. Hájpacni zsisros pacal .
2023. márc. 27. 23:46
 27/28 A kérdező kommentje:
26. Incel :D !
2023. márc. 28. 07:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez a típus pont bejön a palik többségének...
2023. márc. 28. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!