Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra melyik foglalkozás a vonzóbb egy férfiban (ha egyébként tetszik a férfi)?
(1) Stratégiai menedzser egy vezérigazgató csapatában nagy multinál, önálló döntési jogkör nélkül, de nagyvállalati projekteket vezetve, üzleti végzettségekkel
(2) Vezető programozó egy nagy multi mesterséges intelligencia osztályán, matematikus-statisztikus végzettséggel
Ápolónő vagyok. Leginkább vonzó a mentős, gondolom érted az okait. (Hasonló érdeklődés pl.)
Vagy tűzoltó, rendőr.
Szerintem az ilyen öltönyös, üzletember típussal nem sok közös lenne bennünk.
ami fontos:
- szeresse, sőt imádja amit csinál
- ha lehet ő legyen a döntéshozó/tulajdonos, ne pedig egy szó nélküli, bármikor pótolható és kihasznált és számonkért dolgozó.
#14: hogy érted, hogy "olyan sajnos nincs"? Dehogynem léteznek ilyenek is. Én amúgy inkább az egyéni vállalkozót preferálom.
#12-es voltam.
17. Ebben a kérdésben nincs. :)
Az egyéni vállalkozót azért, mert erős, férfias? Akkor is, ha negyed annyit keres, mint a fentiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!