Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van most egyébként a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most egyébként a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindegyik csak a pénz, pénz, pénz, pénz pénz, pénz.

Én is szeretem a pénzt. Megértem, hogy elsődleges szempont a biztonság. Megértem, hogy ha kell neki adnom pénzt, hogy randizzunk, szexeljünk, akkor kiszámolja nekem az összes órát és felszorozza 20 ezerrel. (Jó ez konkrét prostituáltság már, de most őszintén, ez a csak a pénz, pénz, pénz, mennyid van, milyen vagyonod van, ez nem prostitúció ugyanúgy?)

Szóval megrtem, hogy első a pénz.

De hogy CSAK a PÉNZ, semmi más nem érdekli a nők 95%-át, ez is biztos.

Ez hogy az Istenbe lehet?

Nagyon kiábrándító. Az ember próbál romantikus lenni, normális lenni, de semmi.

Azt gondolná az ember, hogy ez egy sztereotípia, hogy a nőknek csak a pénz számít.

Most mondom, hogy nem sztereotípia. CSAK az számít, semmi más.

2023. ápr. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs szex, nincs tovább érdeklődés."

Ki akarna olyan kapcsolatot, amiben a faszi csak a szex miatt van?

2023. ápr. 4. 23:05
 52/57 anonim ***** válasza:
0%
49. Házas vagyok, a bohóc te vagy! Egyebként hogy te szexelsz mint egy állat az egy dolog. Sok nő meg nem. Beszélgess 40-es férfiakkal, vannak fórumok, vagy nézz fel a viszony.hu-ra. Garantálom hogy ledöbbensz! Átlag férfiak tömkelege kerül olyan helyzetbe hogy oké lett párkapcsolata, csak hát alig van benne szex. Ott hagyja a nőt vagy sem? Hmmmm, majd idővel megváltozik, házasság, aztán szex még annyi sincs mint az elején. Miért? Mert a nőnek eleve sosem volt rá igénye. Persze ha szervezel 1000 programot, költesz, akkor azért ilyenkor illik szexelni, de idővel ez a csere biznisz nem lesz túl vonzó egyik fél számára sem. Pl. én egy lakóparkben élek 16 éve, de a szintünkön már mindenki elköltözött mert elvált. Hallottam sokmindet, sőt a felettünk lakók éppen most közlik egymással 200 decibellel hogy mekkora sz*r emberek egymás szemében. Aztán valahogy mindig a szexen mennek el a házasságok. Persze oké, a gyk fehérnépe ezalól kivétel, az itteni nők 14-100 éves korig nimfomán, szexistennő! Szóval én az átlagos nőkről beszélek, akik a hátuk közepére sem kívánják és sosem kívánták a szexet. Bizony, van ilyen is! Mert hát ott a ygerek, a háztartás, a munkahely meg minden. Szóval minden jó ürügy lett arra, hogy miért ne legyen szex. Én 40 x éves vagyok, eljárok hetente terembe focizni. Egymáson röhögünk, egymásból meg magunkból csinálunk viccet, hogy te figyelm már! Szex? Ismerős szó? Vagy mi a legjobb módja hogy leszok a cigiről? Gyújts rá szex után...
2023. ápr. 4. 23:13
 53/57 anonim ***** válasza:
0%

"análból mélytorok"

Ezt bármelyik lelkes csaj megcsinálja neked. Ehhez nem kell pénz se.

2023. ápr. 4. 23:44
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
52 azt tegyünk hozzá hogy a pasik nagy része ful szar az ágyban..
2023. ápr. 5. 00:09
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
52 Te és a haverjaid miért nem válsz el ha nincsen szex? Jaa...mer ugyan olyan van, mint az általad említett nők.
2023. ápr. 5. 00:11
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

52-es, ez szomorú, de itt azzal van a baj, hogy semmi nincs köztetek. Te azt hiszed, a kapcsolatod folyamatos baszást jelent, a párodnak meg kéne a kedvesség, hogy akkor is szeretgesd, mikor nem akarsz dugni.

Itt a baj az, hogy te meg a haverkáid üres, unalmas emberek vagytok, akik szarok az ágyban.

2023. ápr. 5. 00:26
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy azt.írod, "vágyol feleségre gyerekre" - Ha feleségre, gyerekre vágysz, azt ugye tudod, hogy a nőnek (ha felelossegteljesen gondolkodik) akkor igy KELL gondolkodnia, és bizony, párválasztásnál, annak is szempontnak KELL lennie, hogy mennyit keresel! Ugyanis a gyerek, az pénzmérdés
2023. ápr. 5. 05:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!