Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van most egyébként a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most egyébként a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindegyik csak a pénz, pénz, pénz, pénz pénz, pénz.

Én is szeretem a pénzt. Megértem, hogy elsődleges szempont a biztonság. Megértem, hogy ha kell neki adnom pénzt, hogy randizzunk, szexeljünk, akkor kiszámolja nekem az összes órát és felszorozza 20 ezerrel. (Jó ez konkrét prostituáltság már, de most őszintén, ez a csak a pénz, pénz, pénz, mennyid van, milyen vagyonod van, ez nem prostitúció ugyanúgy?)

Szóval megrtem, hogy első a pénz.

De hogy CSAK a PÉNZ, semmi más nem érdekli a nők 95%-át, ez is biztos.

Ez hogy az Istenbe lehet?

Nagyon kiábrándító. Az ember próbál romantikus lenni, normális lenni, de semmi.

Azt gondolná az ember, hogy ez egy sztereotípia, hogy a nőknek csak a pénz számít.

Most mondom, hogy nem sztereotípia. CSAK az számít, semmi más.

2023. ápr. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
37: Akkor mások válaszait is ugyanúgy meg lehet kérdőjelezni.
2023. ápr. 4. 19:43
 42/57 anonim ***** válasza:
9%
Nálam a nők becumiznának ha a pénzemre hajtanának! Wellness hétvége? Oké, mindenki fizeti a részét? Utazások? Dettó! Ruhák? Ő hordaná, vegye meg magának. Bármit megvehet saját pénzéből. Ha vmi ajándékot szeretnék adni, azt megveszem neki, de tutira max 20EFt alatt lenne. Ja hogy ez nem tetszik? El lehet ballagni! Rengeteg nepper, díler, ócska építkezési vállalkozó van, ott lehet próbálkozni, de előre szólok hogy azoknál akkor lesz és ott análból mélytorok, amikor azt a pasi akarja. Szóval valamit valamiért!
2023. ápr. 4. 20:12
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Messze nem igaz, hogy a nők 95%-át CSAK a pénz érdekli. Ha ez így lenne, akkor hogyan is van az, hogy egy rakat totál átlag vagy épp átlag alatti fizetéssel rendelkező férfinak van barátnője, felesége?? VANNAK nők, akiknek csak a pénz számít, nem kell velük foglalkozni, ennyi. De rengeteg nőnek meg egyáltalán nem a pénz az elsődleges és egyetlen szempont. A mi elég nagy ismerősi, baráti környeztünkben egy nőt nem tudnék mondani, aki csak a pénzre hajtana. Lehet nem kéne a saját kis személyes tapasztalatotokat kivetíteni majdnem egy komplett, több milliárdból álló nemre.
 44/57 anonim ***** válasza:

"Akkor mások válaszait is ugyanúgy meg lehet kérdőjelezni."

Naaa, csak kezded érteni, hogy megy ez.

45/57 anonim ***** válasza:
94%

42

Nem minden gazdag pali akar anált meg orált 😏

2023. ápr. 4. 20:13
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

"Nálam a nők becumiznának ha a pénzemre hajtanának! Wellness hétvége? Oké, mindenki fizeti a részét? Utazások? Dettó! Ruhák? Ő hordaná, vegye meg magának."

És ezt szerinted más pasik miért nem csinálják így? Mert nőként egyetértek veled, és sosem értettem, hogy pisztollyal követelik-e a nők a pénzt a férfiaktól. Mert amúgy baromi egyszerű nem költeni valamire.

2023. ápr. 4. 20:14
 47/57 anonim ***** válasza:
84%
Furcsa egy világban élünk, de általánosítani nem szabad. Vannak még olyan nők akik kivételnek számítanak.Sok sikert kívánok!
2023. ápr. 4. 21:27
 48/57 anonim ***** válasza:
0%

46. Mert a férfiak össze fossák a bokájukat a félelemtől, hogy ha nem bizonyítanak az anyagi téren, akkor nem lesz szex. Ha egy férfi pörög, az azért van, mert szexet akar! Wellness? Szex! Ajándékok? Szex!

Ki lehet próbálni a nőknek hogy nem adnak szexet a férfinak, merre változnak a dolgok. Nincs szex, nincs tovább érdeklődés. Ennyit meg a nagy odaadásról meg szerelemről. Viszont mint üzlet jól működik a szex-pénz kapcsolat a legtöbb párkapcsolatban, házasságban. Miánt nem szexel a nő, faképnél is lenne hagyva. Pont ezért a sok válás, ezért van a sok megcsalás. Uncsi a kapcsolat, a férfi már nem költ a nőjére, a nője már nem szexel.

2023. ápr. 4. 22:49
 49/57 anonim ***** válasza:
74%

#48 soha életemben nem adtam szexet a férfiaknak. Szexeltem, szexelek, mert én is akarom.

Ki kéne jönnötök az incel téveszméteikből mert így ebből sose lesz nő. És főleg ne tetszelegjetek a párkapcsolati szakértő szerepében kívülállóként mert nevetséges 🤡

2023. ápr. 4. 22:55
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha így lenne, akkor Magyarország már kihalt volna.
2023. ápr. 4. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!