Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van most egyébként a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most egyébként a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindegyik csak a pénz, pénz, pénz, pénz pénz, pénz.

Én is szeretem a pénzt. Megértem, hogy elsődleges szempont a biztonság. Megértem, hogy ha kell neki adnom pénzt, hogy randizzunk, szexeljünk, akkor kiszámolja nekem az összes órát és felszorozza 20 ezerrel. (Jó ez konkrét prostituáltság már, de most őszintén, ez a csak a pénz, pénz, pénz, mennyid van, milyen vagyonod van, ez nem prostitúció ugyanúgy?)

Szóval megrtem, hogy első a pénz.

De hogy CSAK a PÉNZ, semmi más nem érdekli a nők 95%-át, ez is biztos.

Ez hogy az Istenbe lehet?

Nagyon kiábrándító. Az ember próbál romantikus lenni, normális lenni, de semmi.

Azt gondolná az ember, hogy ez egy sztereotípia, hogy a nőknek csak a pénz számít.

Most mondom, hogy nem sztereotípia. CSAK az számít, semmi más.

2023. ápr. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
93%

Nem gondolom, hogy ez így lenne. Én pl egyetlen not sem tudok a környezetemben, akinek a pénz számítana egy kapcsolatban.

Nyilván, ha munkanélküli novel ismerkedsz, aki pénzéhes vagy egy luxus prostival, esetleg 50 évesen 18 éves kis csitrikkel, akkor ne csodálkozz, ha nekik egy “kapcsolatbol” csak a pénz kell.

Amikor osszejottunk a párommal, egyetem mellett dolgoztunk. Nekem jó munkahelyem volt, fenn tudtam tartani egyedül egy albit, ő költözött ide hozzam.

Nem volt autója, most sincs, nem elunk nagy lábon, de folyamatosan fejlődtünk egyenként és együtt is, most veszünk KÖZÖSEN lakást és autót, megyunk nyaralni.

Ilyenkor mi van?

Ha én többet keresek, mint a párom, aki férfi? 🤔

24N

2023. ápr. 4. 18:28
 32/57 anonim ***** válasza:
10%
PÉNZ!
2023. ápr. 4. 18:31
 33/57 anonim ***** válasza:
93%
Ahhoz, hogy cáfolni lehessen, állítania kéne valamit, ami igaz, és nem csak a naplójában.
2023. ápr. 4. 18:33
 34/57 anonim ***** válasza:
1%
34: tényeket állított, amit más is tapasztalt
2023. ápr. 4. 18:45
 35/57 anonim ***** válasza:
94%
Amit tapasztalt, nem lesz tény. Ha megyek az utcán és kirabolnak, akkor a világon minden egyes embert kirabolnak csak azért, mert velem megtörtént? :D
2023. ápr. 4. 18:49
 36/57 anonim ***** válasza:
79%
36: ez válasz a “minden férfi szemét “ problémára is :D
2023. ápr. 4. 18:51
 37/57 anonim ***** válasza:
92%

"tényeket állított, amit más is tapasztalt"

Mások meg az ellenkezőjére írtak tapasztalatokat. Miért lenne tény, amit ő állít?

Még az állítólagos tényeit sem ismertette rendesen. Ő hány éves, hol él, mit dolgozik, milyen emberek veszik körül, milyen "osztályba" tartozik, milyen kritériumok alapján ismerkedik, hogyan ismerkedik, hány nővel ismerkedett hol, mennyi idő alatt, mit mondott, stb.

Amit leír, minden konkrétumot nélkülöz, mert személyes tapasztalata nincs.

2023. ápr. 4. 18:58
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Csinálok egy podcastet InCelebek néven, lehetsz vendég, benne vagy?
2023. ápr. 4. 19:01
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a kerdesed, tartozol egy ezressel. Privatban kuldom a Paypal linket.
2023. ápr. 4. 19:03
 40/57 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az IS fontos! De ez csak eajtengedély. Nem kell ram koltened...egy forintot se! De legyunk azonos anyagi szinten
2023. ápr. 4. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!