Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van most egyébként a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most egyébként a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindegyik csak a pénz, pénz, pénz, pénz pénz, pénz.

Én is szeretem a pénzt. Megértem, hogy elsődleges szempont a biztonság. Megértem, hogy ha kell neki adnom pénzt, hogy randizzunk, szexeljünk, akkor kiszámolja nekem az összes órát és felszorozza 20 ezerrel. (Jó ez konkrét prostituáltság már, de most őszintén, ez a csak a pénz, pénz, pénz, mennyid van, milyen vagyonod van, ez nem prostitúció ugyanúgy?)

Szóval megrtem, hogy első a pénz.

De hogy CSAK a PÉNZ, semmi más nem érdekli a nők 95%-át, ez is biztos.

Ez hogy az Istenbe lehet?

Nagyon kiábrándító. Az ember próbál romantikus lenni, normális lenni, de semmi.

Azt gondolná az ember, hogy ez egy sztereotípia, hogy a nőknek csak a pénz számít.

Most mondom, hogy nem sztereotípia. CSAK az számít, semmi más.

2023. ápr. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
89%
Mi számít neked pénznek? Mert Magyarországon azért nincs olyan sok pénzes ember. Persze ha arra gondolsz, hogy a cigánysoron Eszmeraldának felcsillan a szeme a 200 ezres fizura, megértelek, de talán jobb körökben kéne ismerkedned.
2023. ápr. 4. 17:46
 22/57 A kérdező kommentje:

17-es, tehát ne legyek már smucig, ne féltsem már a pénzemet, hisz az csak pénz ugye. :)

18-as, pontosan. A lelki része a legkevésb érdeklik. Ezt akarom mondani én is.

20-as: Nagyon rendesen a lány, hát még fiatalok vagytok valószínűleg nagyon. Még vár, hogy lesz e ebből valami karrier, megéri e oda szülni, de ha azt látja, hogy túl sok idő, vagy egyáltalán nem éri meg várni, akkor biztos lehetsz benne, hogy elbúcsúzik.

Amit akarok mondani, hogy abszolút a pénz teszi az embert. Nincsenek már emberi értékek. Régen más volt. Akárhogy is általánosításnak tűnik, igenis más volt.

2023. ápr. 4. 17:47
 23/57 anonim ***** válasza:
88%

"17-es, tehát ne legyek már smucig, ne féltsem már a pénzemet, hisz az csak pénz ugye. :)"

Nem, miért akarsz pénznyelőt, ha neked fáj pénzt költeni/nincs pénzed.

2023. ápr. 4. 17:51
 24/57 anonim ***** válasza:
94%
Régen a szülők választottak partnert a lányuknak anyagi helyzet és társadalmi rang alapján; ne idealizáld a múltat a saját szerencsétlenséged miatt.
2023. ápr. 4. 17:52
 25/57 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj, hogy neked nincsenek emberi értékeid. Tehát soha nem tudod letesztelni, hogy kellenél-e valakinek amiatt.
2023. ápr. 4. 17:55
 26/57 A kérdező kommentje:
így van, ezt te biztosan tudhatod. :)
2023. ápr. 4. 17:56
 27/57 anonim ***** válasza:
85%
Nincsenek, mert előítéletekkel vagy tele és csak a szex számít neked!
2023. ápr. 4. 17:57
 28/57 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, erre a kérdésre milyen választ vársz? Én értem amit írsz, de erre mi a megoldás?

Látom hogy megint elindult a sárdobálás oda-vissza, meg a lepontozás.

Amúgy ezt is le lehet pontozni, ha ettől boldog valaki. :D

2023. ápr. 4. 18:00
 29/57 anonim ***** válasza:
88%
Ezt mindenki tudja, aki olvas téged. Az a baj azzal, aki üres, hogy nincs fogalma arról, ez mennyire feltűnő. Mintha egy vak nem hinné el, hogy látóként megkülönbözteted a kéket a pirostól.
2023. ápr. 4. 18:03
 30/57 anonim ***** válasza:
19%
A válaszok java része ellentámadás Végülis akkor nincs cáfolva a dolog. :D
2023. ápr. 4. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!