Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme úgy randit kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme úgy randit kérni valakitől, hogy nem vagyok benne biztos, hogy járnék vele?

Figyelt kérdés
Sőt látok negatív dolgokat is rajta.

2023. ápr. 2. 18:15
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Igyekszem keresztényként élni, de nem mindig sikerül. Bár ez tényleg nem a templomba járástól függ.
2023. ápr. 2. 19:54
 32/42 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha próbálsz jó ember lenni, az a tisztességes dolog, hogy nem randizok olyannal, aki felett ítélkezel.
2023. ápr. 2. 19:59
 33/42 anonim ***** válasza:
Szerinted egy nem gyakorló hívő lánnyal nem lehetne a keresztényi értékeket a gyermekeidnek átadni? A családod hogy áll a kérdéshez?
2023. ápr. 2. 19:59
 34/42 A kérdező kommentje:
Nem ítélkezem felette. Természetesen egy jó ember tud a keresztény egyház nélkül is szeretetben gyereket nevelni, ez kétségtelen. Én alapból elfogadó vagyok minden hittel és vallással szemben.
2023. ápr. 2. 20:18
 35/42 anonim ***** válasza:
77%
Csak a sminkkel szemben nem.
2023. ápr. 2. 20:21
 36/42 A kérdező kommentje:
Nem utálom a sminket se, de a természetesség jobban tetszik nekem.
2023. ápr. 2. 20:23
 37/42 anonim ***** válasza:
74%
Akkor olyan lányt keress.
2023. ápr. 2. 20:28
 38/42 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy van. Beszélgessetek, ismerkedjetek. Csak ennek van értelme.
2023. ápr. 2. 21:04
 39/42 anonim ***** válasza:
76%

Nincs értelme randit kérned valakitől akinél nem vagy biztos hogy járnál vele. Tudod miért? Ő miatta. Te járnál valakivel aki ugy gondolkodik rólad hogy nem biztos hogy járna veled mert észre vett x negatívumot rajtad és ott a nem érzés. De azért kegyes randizik veled amiatt az önmagát is becsapó de amugy irányodba ledegradáló indok miatt hogy attól idézem:

"Könyörgöm senki se tökéletes, és az, hogy valami nem tetszik rajta még állhat össze egy pozitív kép a végén."

Ha nincs meg automatikusan az érzelmi és intim kémia a részedről és ilyeneket írsz a másikról akkor az lenne fer hogy meghagyod más embernek és megkíméled egy esetleges kinos visszautasítástól. Reméljük nem vagy tapló miközben a másik meg udvariasan, lelkesen készülne rád.

Az én tanácsom hagyd békén.

2023. ápr. 3. 03:46
 40/42 anonim ***** válasza:
76%

Ha te keresztény vagy akkor felejtős ha nem keresztény. Most ezt írod de később zavarni fog téged. Ez a negatívum? Ez amugy nem negativum. Hagyd békén.

Nekem meséltek ilyen párkapcsolatról a vallás volt az oka hogy elváltak.

2023. ápr. 3. 03:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!