Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy randit kérni valakitől, hogy nem vagyok benne biztos, hogy járnék vele?
Figyelt kérdés
Sőt látok negatív dolgokat is rajta.2023. ápr. 2. 18:15
11/42 anonim válasza:
"hogy nem vagyok benne biztos, hogy járnék vele"
Mi ennek az oka? Ha nem ismersz valakit akkor randizol vele és majd meglátod, hogy alakul a dolog, nem azért randizol, mert előre tudod, hogy na majd vele 100% kapcsolat lesz. . De érted.. ha te előre tudod, hogy mondjuk nem akarnál vagy valami zavar akkor tök felesleges.
12/42 anonim válasza:
A valóság sokat változtathat az alapelképzelésen. Egyébként mi az, amit már most negatívumnak tartasz?
13/42 A kérdező kommentje:
Nem tetszik, hogy műkörmei vannak, és sminkel. Jobban szeretem a természetes szépségeket. És látom, hogy ő természetesen is szép lenne.
2023. ápr. 2. 18:45
14/42 anonim válasza:
Ez aztán óriási nagy probléma.
Meghívtad randira már? Ha igen, akkor mégsem zavar ez annyira.
Én örülnék neki, hogy ápolt, törődik a kinézetével.
Nem pattanásos, össze-vissza rágott, vagy piszkos körmei vannak.
Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy sminkkel és műkörmei vannak még lehet normális nő.
Persze ha csak emiatt nem tetszik, akkor keress természetes szépséget nyugodtan, de ne húzd az idejét.
15/42 A kérdező kommentje:
És kevésbé vallásos nálam. Bár én se vagyok egy extrán hívő, de valahol fontos nekem ez is.
2023. ápr. 2. 18:49
16/42 anonim válasza:
Na hát akkor ne randizz vele. Probléma megoldva.
17/42 A kérdező kommentje:
Valahol meg tökre érdekel a csaj. Ez fura 😂
2023. ápr. 2. 18:51
19/42 A kérdező kommentje:
Még sosem randiztam senkivel, és nála látok rá esélyt, hogy eljönne velem. De félek is a randizástól így 30 évesen.
2023. ápr. 2. 18:58
20/42 anonim válasza:
Tényleg idióta vagy, ott az esély te meg hezitálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!