Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme várni rá így több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várni rá így több honapot?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lányal.

Ő Németben lakik kint én Budapesten. Tervezi h haza költözik amint kész lesz a itteni lakásának a felújitása. Sajnos keveset tudunk beszélgetni. Tetszeni tetszik taliztunk nem rég ami tök jó volt.

Csak ugye a kevés komunikáció. Szoval nem tudom mi lenne a helyes így.

2023. ápr. 1. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát kevés kommunikáció miatt nem olyan jól hangzik.
2023. ápr. 1. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Többet kellene talizni és beszélgetni.
2023. ápr. 1. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor így nincs értelme mert keveset tudunk komunikálni? Mondjuk mindennap köszönünk egymásnak. És mindennap beszélünk pár szót.
2023. ápr. 1. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez kevés, többet kellene.
2023. ápr. 1. 18:31
 5/9 A kérdező kommentje:
És mi lehet az oka h keveset komunikál? Van egy 3éves gyereke és aktívan sportól. Persze szokták mondani mindenkinek arra van ideje amire szán 🤷‍♂️
2023. ápr. 1. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
AZ, hogy ideiglenesen keveset tudtok találkozni, még nem lenne akkora probléma, de az igen, hogy alig beszéltek. Persze néha teljesen oké, hogy nagyon sűrű napja volt és ennyi fér bele, de nem ennek kéne lennie az átlagnak. Pont az elején kéne sokat beszélgetni és minél több időt együtt tölteni (legalább így online), hogy minél jobban megismerjétek egymást. Az nem ismerkedés, hogy minden nap köszöntök egymásnak meg beszéltek pár mondatot, ez semmi.
2023. ápr. 1. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:
És mi lehet erre a megoldás h többet beszélgesünk? Igazából én nem adtam szószerint a tudtára h szeretném megaddni kettönknek az esélyt. Vacilálok pont a távolság miadt. Mondta h a lakás felújitás miadt fog Magyarba járni de hát na... Meg kérdés h a lakás is mikora lesz kész. Ti mit néznétek és tennétek ilyenkor?
2023. ápr. 1. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
videochat? úgy hogy hosszan beszélgessetek.
2023. ápr. 2. 00:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Telefonon szoktunk még beszélgetni.

De hát az is édes kevés.

2023. ápr. 2. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!