Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csak 1 hónapot kettlebell-e...

Ha csak 1 hónapot kettlebell-ezek, annak van értelme?

Figyelt kérdés

Krav maga mellé szeretném, erősödés és fogyás lenne a célom. Igazából elég vékony vagyok, a hasamon van egy kis felesleg. Heti 2 edzésre járnék, 1 hónapig tervezem, mivel hosszútávon a 2 edzés időben és pénzben is sok.

Illetve még egy kérdés: az, hogy rossz a térdem, attól csinálhatom? Mennyire terheli meg a térdet?

Köszi a segítséget!!:)

22 N

2013. júl. 18. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:

swingelni megtanulsz annyi idő alatt,az meg az egyik legjobb állóképességi gyakorlat a kalóriát is eszi,kombinálhatod milló más gyakorlattal,pl ugrókötél,burpee,uh ha azt az 1 gyakorlatot megtanulod tökéletesre és csak azt csinálod már előrébb vagy.

a térd dolog meg a meglévő probléma függvénye.

a fegyencedzés első pár guggoló lépései valóak a gyógyításra.

2013. júl. 19. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy Korbács írta 1 hónap alatt megtanulsz 1-2 dolgot.Utána ajánlom elolvasni Pavel könyvet(Kezd el a kettlebellt) és neki álhatsz otthon is :).
2013. júl. 19. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:

A swinget megtanulod, meg pár erősítő gyakorlatot, de világot váltani nem fogsz egy hónap kettlebellel. Hacsak nem veszel magadnak egyet otthonra és csinálod tovább. (Mikor én elkezdtem járni, kb 2-2,5 hónap után láttam eredményt, bár erőben érezni valószínűleg már korábban fogod a változást. Több olyan lány is volt, aki csak 1 hónapig járt, ők nem fogytak, nem változtak. 1 hónap alatt leginkább a swinget fogod megtanulni, meg a TGU-t úgy ahogy, de gyakorlásból meg nyújtásból fog állni leginkább az edzés, nem lesz olyan intenzív, amitől 1 hónap alatt nagyon látványos eredményt elérnél. Ártani persze nem fog, és.) Az ízületekre, fájó derékra, térdre nem ártalmas, sőt, sokaknak kifejezetten segít ezen problémák kezelésében, de azért érdemes odafigyelni rá és jelezni az edzőnél, hogy ez a gond van.

Ha bármi fáj, szúr, nyilall a kettlebelltől, akkor nem jól csinálod.

2013. júl. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!