Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy randit kérni valakitől, hogy nem vagyok benne biztos, hogy járnék vele?
Figyelt kérdés
Sőt látok negatív dolgokat is rajta.2023. ápr. 2. 18:15
21/42 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy nem vagy túl vallásos, de fontos a számodra? Milyen értelemben? És mit vársz a lánytól ilyen téren?
22/42 A kérdező kommentje:
Hetente eljárok templomba, nagyon szeretem ott az egyházi énekek éneklését. Egy széles teológiai műveltséggel rendelkezem. Igyekszem a keresztény értékrendek szerint élni. De nem imádkozom minden nap, és nem olvasom naponta a Bibliát, nem minden gondolatom és tettem ebből indul ki. Viszont például a gyerekeimnek szeretnék egy keresztény alapot átadni. És szeretném, hogy a párom a hitemet ilyen szinten elfogadja.
2023. ápr. 2. 19:16
23/42 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is egyetért a nézeteiddel, honnan tudod biztosra, hogy nem? És ne ítélkezz külső alapján. Hány évesek vagytok?
24/42 A kérdező kommentje:
Annyit már tudok róla, hogy kevésbé fontos ez neki, mint nekem.
2023. ápr. 2. 19:25
25/42 anonim válasza:
Hm, de hát mindegy hogy kevésbé hívő vagy sem, neked nem felel meg amúgy sem.
26/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megfelel-e. Valahol vágyok rá.
2023. ápr. 2. 19:31
27/42 anonim válasza:
Tedd fel magadnak is a kérdést! Te vajon mindenben megfelelsz neki?
28/42 anonim válasza:
És miért hezitálsz ennyit? Ha nem sikerül jól, volt egy talid valakivel, és ennyi
30/42 anonim válasza:
A keresztényi gondolkodás a mindennapi életben, az emberekhez való hozzáállásodban, munkád során, szokásaidban stb. is tetten érhető az életedben? A templomba járás önmagában nem sokat ér, nem ez a lényege ennek... a lányt sem ez alapján kéne megítélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!