Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érez irántam valamit, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez irántam valamit, de félénk vagy csak félreértem a jeleket? L/21

Figyelt kérdés
Van egy egy fiú, aki tetszik már egy ideje. Nincs barátnője. Bejelöltem Facebook-on, aztán írtam neki pm-ben szülinapi köszöntőt. Elérhető volt egész nap és még is órákba telt, mire visszaírt. Megköszönte és ennyi. Nem kezdeményez beszélgetést, sem Facebook-on sem élőben, viszont ha elkezdek vele beszélgetni nyitott rá. Folyamatosan a szemembe néz, mosolyog, emlékszik arra, amit korábban említettem neki és érdeklődik a részletek iránt. Minden alkalommal, amikor átnyújtok neki valamit, megérinti a kezem vagy az ujjaim. Múltkor megöleltem és elpirult. Segítsetek megfejteni kérlek, hogy miért viselkedik így!
2023. ápr. 1. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keresi a társaságod sem online, sem élőben, akkor nem érdekled annyira.
2023. ápr. 1. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ennyi mindent megcsináltál és ő ennek ellenére sem érzi úgy, hogy a passzivitás helyett lehetne egy kicsit aktívabb akkor az nem túl jó jel, ez már így nem félénkségre hanem érdektelenségre utal.
2023. ápr. 1. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom, csak azt nem értem, hogy akkor miért fogdossa a kezem? Mert mással nem csinálja.
2023. ápr. 1. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

"Minden alkalommal, amikor átnyújtok neki valamit, megérinti a kezem vagy az ujjaim."

Ez lehet véletlenül is, de amúgy meg ha nem keresi a társaságod, akkor érdektelen veled szemben.

2023. ápr. 1. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Minek kell neked egy ilyen szerencsétlen? Férfit keress, ne kisfiút!
2023. ápr. 1. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahh voltam hasonlóban:D Sokszor. Most meg félig-meddig.

A mostani eszemmel már azt mondom, hogy én hagyom azt aki nem lép semmit, azok után ha én egyértelműen kimutatom, hogy érdekel.

Ha van kedved beszélgetni a témában, írj nyugodtan:D

22L

2023. ápr. 1. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!