Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek, hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 18 éves és nagyon tetszik nekem, nem beszéltünk, csak a buszon szoktam néha-néha látni a haverjaival hülyéskedni. Szinte állandóan őt nézem, de csak néha-néha néz rám vissza, de akkor is csak egy pillanatra. A helyzet az, hogy külsőre nem teljesen átlagos, mivel acélbetétesben jár, amibe fehér cipőfűző van befűzve. Szinte mindig feketében jár, és kapucni van a fején. (Most nem egy 3 ajtós kopasz, kigyúrt gyereket képzeljetek el)Utána néztem és már-már Isteníti Hitlert meg a nácizmust, szereti a II. világháborút, fegyvereket meg az ehhez kapcsolódó dolgokat. Sajnos én ezekhez nem igazán értek, szeretem a törit, de olyan sok mindent nem tudok, mint ő. Ha meg elkezdene velem az ilyenekről beszélni, csak lesnék és csak azt tudnám mondani, hogy "aha...ja-ja, értem". Olyan jó mély hangja van, hogy egész nap elhallgatnám, és a keze is izmos, amennyire nekem tetszik, és a szeme is gyönyörű világos kék.

Mielőtt még valaki beszólna, nem vagyok se cigány, se zsidó, se semmi ilyesmi. Teljesen átlagos kinézetű lány vagyok, semmi extra nincs bennem, ami miatt felfigyelhetne rám. Átlagosan öltözködöm, ezalatt a tornacipő, farmer, póló viseletét értem. A kinézetem is teljesen átlagos, barna szem, hosszú festett vörös haj.

Nagyon tetszik nekem, de mit tehetnék, hogy észre vegyen? Oda menni nem akarok hozzá, - egyrészt mert baromira félénk vagyok, másrészt, mert biztos, hogy lefagynék, és semmit sem tudnék mondani - főleg nem a haverjai előtt.

Légy szíves csak normális válaszokat írjatok, a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi. (mint pl. hogy mondjam azt neki, hogy "sieg heil" és az ehhez hasonlók)

17/L

2010. okt. 7. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert szerintem nem olyan gondolkodású, mint amilyennek képzeled. De te tudod, nem akarom itt erőltetni a dolgot. :)
2010. okt. 11. 17:09
 12/13 Zozymo ***** válasza:
Aki ilyen eszméket vall az ha mosolyog, ha kedves, akkor is egy idióta. Én is szeretem a németeket, mint országot, kultúrát, de a régi eszméit elutasítom. És szerintem minden normális ember ezt teszi. Nem ismered csak látásból, szerintem ne is akard közelebbről. Szerintem anyukád se örülne neki.
2010. okt. 15. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem kéne azokra hallgatnod akik szt mondják felejtsd el mert isteníti Hitlert. Azthiszem vannak így még egypáran és ennek az oka a mai világ....itt abba is hagynám a politizálást, szerintem nagyjából úgyis érted.

Hogy vegyen észre?

Ha rádnéz mosolyogj rá, ha nem mersz egyedül odamenni kérd meg egy két barátnődet, hogy menjenek oda veled, és beszélgessenek a "haverokkal" akikkel a srác van, addig te nyugodtan odamehetsz ehhez a Hitler imádóhoz.

Ha tudod a nevét, jelöld be vmilyen közösségi portálon, és ha nem mersz odamenni hozzá élőbe esetleg írj neki egy üzenetet, hogy szoktad látni a buszon, szívesen megismernéd....stb. vhogy így talán. :)

2010. okt. 15. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!