Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy észre vegyen?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik... egy osztályba járunk de csak haverok voltunk eddig.Tudnátok nekem tippeket adni?Hogyan adjam tudtára hogy tetszik nekem?előre köszönöm a válaszoktat 13L2011. szept. 1. 19:32
1/8 anonim válasza:
égő pingvinekkel a homlokodon egyensúlyozva, láncfűrészekkel zsonglőrködve, énekeld az albán himnuszt, lóháton
NA ettől biztos észre vesz
2/8 anonim válasza:
Keresd a társaságát, beszélgess vele, ha jó kedvében van mond el neki, hogy bejön neked. Ha nem válik be villants neki valamit.
3/8 anonim válasza:
Az első válasz 100%-ig beválik majd.
A második csak 70%-ig...
Ne kockáztass, vállald be az elsőt.. tegyél meg érte mindent...
4/8 gyíííháááá válasza:
Kort figyelembe véve hívd el magadhoz babázni.. Ezen felül én is csak az első választ ajánlanám:D Ha nem jön be még mindig mondhatod neki, hogy TERHES vagy!
5/8 anonim válasza:
beszélgess vele sokat, érdeklődj,hogy mi van vele, órán rá is mosolyoghatsz,ha összenéztek :) ilyesmik
6/8 anonim válasza:
szerintem osztálytárssal nem érdemes kezdeni, főleg ilyen korban, max 1 hónapig szoktak tartani az ilyen kapcsolatok, utána meg bánkódhatsz hogy mindig látod.....
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. szept. 1. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!