Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tegyek, hogy észre vegyen?
Van egy srác, 18 éves és nagyon tetszik nekem, nem beszéltünk, csak a buszon szoktam néha-néha látni a haverjaival hülyéskedni. Szinte állandóan őt nézem, de csak néha-néha néz rám vissza, de akkor is csak egy pillanatra. A helyzet az, hogy külsőre nem teljesen átlagos, mivel acélbetétesben jár, amibe fehér cipőfűző van befűzve. Szinte mindig feketében jár, és kapucni van a fején. (Most nem egy 3 ajtós kopasz, kigyúrt gyereket képzeljetek el)Utána néztem és már-már Isteníti Hitlert meg a nácizmust, szereti a II. világháborút, fegyvereket meg az ehhez kapcsolódó dolgokat. Sajnos én ezekhez nem igazán értek, szeretem a törit, de olyan sok mindent nem tudok, mint ő. Ha meg elkezdene velem az ilyenekről beszélni, csak lesnék és csak azt tudnám mondani, hogy "aha...ja-ja, értem". Olyan jó mély hangja van, hogy egész nap elhallgatnám, és a keze is izmos, amennyire nekem tetszik, és a szeme is gyönyörű világos kék.
Mielőtt még valaki beszólna, nem vagyok se cigány, se zsidó, se semmi ilyesmi. Teljesen átlagos kinézetű lány vagyok, semmi extra nincs bennem, ami miatt felfigyelhetne rám. Átlagosan öltözködöm, ezalatt a tornacipő, farmer, póló viseletét értem. A kinézetem is teljesen átlagos, barna szem, hosszú festett vörös haj.
Nagyon tetszik nekem, de mit tehetnék, hogy észre vegyen? Oda menni nem akarok hozzá, - egyrészt mert baromira félénk vagyok, másrészt, mert biztos, hogy lefagynék, és semmit sem tudnék mondani - főleg nem a haverjai előtt.
Légy szíves csak normális válaszokat írjatok, a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi. (mint pl. hogy mondjam azt neki, hogy "sieg heil" és az ehhez hasonlók)
17/L
Te most komolyan beszélsz?! Isteníti Hitlert meg a nácizmust? Mert ha igen, akkor szeintem sürgősen ábrándulj ki belőle, és ne dőlj be a kék szemeknek... És szerintem nézz utána egy kicsit a náciknak is. Nem rossz szándékból mondom, csak ha a srác tényleg ilyenekért van oda, én konkréktan nem akarnék vele többet egy buszon utazni.
17/L
ő egy normális felfogású ember:DDD
L/16
ma 17:38
Már utána néztem, és valamilyen szinten tisztába is vagyok vele, hogy mit jelent. A kék szem alapból nem jön be egy fiún, de amikor megláttam az övét, akkor nekem végem volt...
LittleFairy: Igen, mindig velük száll fel.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. :)
Örülök, hogy aggódsz értem, de tényleg aranyos, jó fej lehet, amikor a haverjaival van mindig nevet és mosolyog, szóval szerintem nem egy agresszív vadbarom.
Miben fogok benne csalódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!