Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legjobb barátnőm szerint túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm szerint túl iedves a srác akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

Randizgatunk egy sráccal, még semmi komolyabb nem volt köztünk, de néha megmutatom a legjobb barátnőmnek hogy miket ír, miről beszélgetünk

Ha bármi van, a srác mindig próbál bíztatni, nagyon sokat beszélgetünk és rendesen érdeklődik irántam

De a legjobb barátnőm szerint nagyon kamu szaga van az egésznek, pedig nem ismeri a srácot egyáltalán, nem is látta még élőben...

Veletek már volt hasonló? Miért lehet ilyen?

Ő is kapcsolatban van

2023. márc. 21. 14:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy ő levág valami túlzott modoroskodást, amit te a ködben nem látsz.
2023. márc. 21. 14:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Eddig támogatott sokmindenben, de most amit én értékelek egy férfiban az nem normális, mert ilyen srác amúgy sincs, csak ágyba akar vinni aztán lelép

Eddig mindig jót akart nekem, most viszont kicsit meglep, mert nem néztem volna ki belőle hogy féltékeny lehet főleg úgy hogy neki is van párja

Elsőnek ezt a srácot "fullos"nak írta le, onnantól nem tartja jó embernek hogy elmondtam mennyire kedves, aranyos stb

2023. márc. 21. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem gyanús, ha valaki magáról vagy másról ömleng, hogy valamilyen tulajdonságában kiemelkedő.
2023. márc. 21. 15:14
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#4 ez milyen hülyeség, pont azok nem szoktak nagyon kedvesek, figyelmesek lenni, akik csak szexre mennek.
2023. márc. 21. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem ismerd ki te ezt a fiút. Most azért mert valaki kedves, aranyos még nem biztos hogy rossz ember. Csúnya is volna. 😁

Ismerkedjetek, ne adj más véleményére. Szexelni meg nem kell rögtön, és idővel majd kiderül milyen szándékai is vannak ennek a fiúnak.

2023. márc. 21. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"ez milyen hülyeség, pont azok nem szoktak nagyon kedvesek, figyelmesek lenni, akik csak szexre menne"

Szexért bármit képesek eljátszani.

2023. márc. 21. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem ismeri akkor nem nagyon mondhat ilyet hogy kamu szaga van. Ha tényleg törődik veled akkor próbáld azt értékelni. Szerintem is kicsit féltékeny a barátnőd meg nem hiszi el hogy létezik ilyen.
2023. márc. 21. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit keveyebbet talizz a bnoddel. Ne mutass tobbet uziket neki es ne beszelj a parkapcsolatodrol.
2023. márc. 21. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok mindenrol kerdezgesd, de ha 2 randi utan fel akar hivni lakasra, akkor gyanus lenne
2023. márc. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!