Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak nőnapra annak a lánynak, aki épp tetszik nekem? + Segiténétek vele kapcsolatban?
Kb. 1 hónapja vonaton megismerkedtem egy lánnyal. Heti 2-3-szor ugyanazzal a vonattal járunk. Mindig megkeres, és beszélgetünk. Már 2-szer elhívtam találkozni, de egyszer a sok dolgozatra tanulásra hivatkozva mondta le, másodszor meg rosszul érezte magát, és 2 órával korábban végzett, mint én. Szóval ez szerintem nem ilyen lekoptatás akart lenni.
A lány 17 éves, elég félénk, visszahúzódó, de viszont nagyon kedves, szép és aranyos.
Szerinted hogyan folytassam? Hívjam el megint találkozni?
Mit csináljak? Milyen lépéssel/Hogyan közeledjek hozzá?
Ja és otthon is mesélt rólam anyukájának is. Ez jó!? :)
+ Honnan tudhatom, hogy esetleg ő is többet akar-e tőlem, mint barátság?
Nőnapra adjak neki valamit? Mit célszerű?
Én 17 éves fiú vagyok.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
A nőnap az ínséges idők alatt a gyárakba kényszerülő női munkaerő bátorítására szolgáló esemény volt, azoknak, akik 12 órán keresztül rohadtak a szalag mellett Ezt a kor női szakszervezetei és esélyegyenlőségi szerveződései vezették be, hogy könnyítsék az új munkaerőszférába került nők lelkén lévő súlyt. Ma már jogegyenlőség van, tehát egy ünnep, mint ilyen tökéletesen értelmetlen.
Vége a történelemórának, mehettek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!