Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki írogat, de mégis így mit kezdjek vele? Szerintetek hlyének néz engem?
Állítólag a munkája miatt áll napokig vagy akad meg a beszélgetésünk. Ami hozzáteszem Facebook chaten folyik, ami sztm mindig elérhető pár percre. Felettébb kezdem unni. Sztm hazudik. De igazából nem értem miért ír rám, ha mégsem érdeklem.
Szóval megelégeltem és írtam egy elég egyértelmű üzit.
"Sajnos, időnként úgy érzem, h nem vagyok elég fontos Neked és csak akkor írsz, ha unatkozol. Vagy egyszerűen csak van barátnőd. 😔 Nem tudom, de ezek a 4-5 napos eltűnések, semmi jót nem jelentenek. Komolyan elgondolkodtató. 😔🙄"
Ez volt a válasz :" Szia! Ne haragudj, de tényleg nagyon össze tudnak folyni a napjaim, és egy pillanatnak tűnnek...Hogy vagy? 🙂 "
Közben megint eltűnt múlt szerda óta és most már ennyit írtam :
Mérgesen 😅 Időnként tényleg megvernélek 😉 Amikor így eltűnsz mindig az az első gondolatom, h ilyenkor biztosan más nőket castingolsz. Komolyan meg kell kérdeznem és légyszi legyél őszinte velem, biztosan nincs barátnőd? 🙂"
Tudom, úgyse fogja bevallani, de szerintetek ez a srác hülyének néz engem? És ennyire? Hát hova lehet 5 napra eltűnni? Nekem is van munkám, de én mégis megtudom oldani, hogy írjak pár sort annak, aki számít...
Mentalisan agyilag nincs ott hogy a facen pötyögjön van elete.
Ennyi csak.
Szerintem.
Engem.mondjuk zavarna ha igy szàmonkeregetnének. De ez en vagyok.
Szerintem is, ha igazán érdekelnéd, nem szívódna fel így, és valami úton-módon mindig szakítana rád időt. Ráadásul elég gyenge kifogás az ilyen, hogy bocs, összefolynak a napok xD
Én a helyedben nem pazarolnám rá az időm, és követve az ő stílusát, egy árva szó nélkül felszívódnék, esetleg még tiltanám is.
De ha szemelyes lenne akk lehet erdekelned
A face meg online partik azok amik nem hatják meg. Sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!