Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legjobb barátnőm szerint túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm szerint túl iedves a srác akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

Randizgatunk egy sráccal, még semmi komolyabb nem volt köztünk, de néha megmutatom a legjobb barátnőmnek hogy miket ír, miről beszélgetünk

Ha bármi van, a srác mindig próbál bíztatni, nagyon sokat beszélgetünk és rendesen érdeklődik irántam

De a legjobb barátnőm szerint nagyon kamu szaga van az egésznek, pedig nem ismeri a srácot egyáltalán, nem is látta még élőben...

Veletek már volt hasonló? Miért lehet ilyen?

Ő is kapcsolatban van

2023. márc. 21. 14:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem féltékeny..
2023. márc. 21. 14:15
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
"Túl rendes". Ez úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy egy balekkal randizol. És tulajdonképpen téged is aláz ezzel.
2023. márc. 21. 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az övénél kedvesebb a te srácod és irigykedik rád.

Nem kéne a barátnődnek megmutatnod az üzeneteket.

2023. márc. 21. 14:25
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy a barátnődnek nem volt még dolga normális pasival, és el sem tudja képzelni, hogy milyen egy valóban támogató, kedves srác. Ezért (is) mond(hat)ja rá, hogy kamu, ha vele még sosem beszéltek így.

Vagy tényleg defektes a srác, csak te ugye elfogult vagy, neki meg jelez a radarja. Ilyen is előfordulhat.

2023. márc. 21. 14:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Feltekeny szerintem, sokkal jobb pasit fogtal ki.
2023. márc. 21. 14:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
25 felett ölni tudnánk rendes pasiért, aki megbecsül😂Csak a kislányoknak kellenek a rosszfiúk.
2023. márc. 21. 14:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak irigy. Ha ti jól elvagytok ne hagyd hogy ő lebeszéljen róla.
2023. márc. 21. 14:37
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

Irigysèg is beszèlhet belőle.

Amikor ismerkedtem a párommal, ès mesèltem róla akkor nekem is volt olyan ismerősöm, hogy huu túl kedves, èn dobnám mert tuti csak szexet akar, fèrfi így nem viselkedik stb..

2023. márc. 21. 14:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, hogy a barátnőd általában Veled együtt szokott-e örülni, ha valami pozitív dolog történik az életedben, vagy hajlamos irigykedni?

Ahogyan a 4es írta, lehet, hogy csak kifinomult a radarja, és ő már látja azt, amit Te még nem.

2023. márc. 21. 14:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb ne kuldozgesd neki, semmi koze hozza.
2023. márc. 21. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!