Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés alatt hogyan lehetne rávezetni?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, de minden nap beszélünk, tervben van a találka, nem tudom hogy lehetne finoman arra rávezetni ha már találkoznánk én szeretném egyből továbbvinni a dolgot…
Bár azt sem tudom jó ötlet e.. nagyon azt érzékelem rajta hogy komoly kapcsolatot szeretne, szóval nemcsak azt nem tudom hogy fogalmazzam meg a fentebb említett szituációt, hanem azt sem hogy ha sikerülne valahogy mégis megfogalmazni utána is akarhat komoly kapcsolatot? Vagy ezzel a lépésekkel teljesen elvágnám magam alatt a dolgokat?
Még a nő bérelhen szobát, mert Te csak dugni akarsz.Szerintem is menj hivatásoshot, mert Téged ő nem érdekel, csak dugni akarsz.
2023. márc. 15. 17:18
12/18 anonim válasza:
Mivel úgy írtad utazik Magyarországra gondolom akkor nem lenne hol aludnia, erről biztos gondoskodni fog. De ha esetleg te is ott lennél, nem az hogy elvárod hogy ő tegyen, ha már ez a szitu, hanem az alap hogy megkérdezed hogy a felével beszállj e. Nem még te vársz el mindent. És te mit teszel érte????
2023. márc. 15. 17:32
13/18 anonim válasza:
12-es mégis mit, ő csak betenni akarja a Siklóernyőt a garázsba.
2023. márc. 15. 17:43
14/18 A kérdező kommentje:
Félreértetek, én vagyok a nő.. van hol aludnia, csak az is messze lesz tőlem nagyon, azért írtam hogyha megtenne egy plusz kört,, mármint ha egyáltalán nála megoldható lenne akkor elvihetne magához és hazahozhatna.. csak ezt nem tudom hogy hozzám fel, vagy van a bérlés..
2023. márc. 16. 13:19
15/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de így sem sokkal jobb a helyzet, hogy te vagy a nő. Te is tudsz bérelni, ha felnőtt vagy, te is tudsz utazni, ha ő már ennyit utazik. Neked se esik le a gyűrű az ujjadról, ha te is teszel valamit.
2023. márc. 16. 13:23
16/18 A kérdező kommentje:
Ahol lesz, nem lehet tömegközlekedéssel megközelíteni.. a másik pedig több okból jelenleg anyagilag nem állok úgy hogy beszálljak ilyenekbe, ezzel mondjuk tisztában van..
2023. márc. 16. 13:25
17/18 anonim válasza:
Hát akkor nagyon egyszerű sehogy. Ha felajánlja ezt az opciót, hogy fuvarozgat, akkor megteszi, ha nem akkor nem. Ne várj el te tőle mindent. Ő utazik miattad, meg ő tegyen meg mindent is. Te meg nem adsz hozzá semmit, maximum széttennéd a lábad.
2023. márc. 16. 13:28
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon necces vagy kérdező, nőként is, hogy egy komoly kapcsolatra vágyóval ezt meg teszed, hogy nem tisztázod vele ezt, miközben ő külföldről utazik hozzád abban a reményben,hogy komolyat talált. Amúgy meg első randin szexel indítanál mert hát messziről jön és vonzó, a pasi nem fog komolyan venni azt fogja gondolni, hogy gyorsan meglett a nő, így bárkinek ugyanezt megteszi ha megkívánja a másikat. De az is lehet hogy ő is szívesen megfektet kérés nélkül is, csak nem biztos hogy számíthatsz folytatásra utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!