Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv Van egy lány, akivel tanfolyamon ismerkedtünk meg, sokat beszélgettünk, nevettünk, szóval elvoltunk. Viszont nem tudom, mit miért csinál?
Messengeren is elkezdtünk beszélgetni, ahol eleinte 20-30 percen max 1 órán belűl válaszoltunk egymásnak. Aztán egyre ritkábban válaszolt. Volt, hogy 2 napig nem nézte meg, majd utána újra válaszolt napi 2-3x, pár nap után megint nem nézte meg 2-3 napig, majd újra válaszolt, és ez ment felváltva. Tanfolyam mellett dolgozik, nincs korlátlan mobilnetje, így nem lóg rajta egész nap, ez okés. A válaszok nem 1-2 szavasak voltak, hanem 20-25 sornyi hosszú, vagy lehet még hosszabb, és tele volt szórva emoji-val. Aztán terveztük, hogy talizunk, megadta a számát, mert így könnyebb(nem én kértem el, magától adta meg), de a szám pedig ezt a hangot adta ki, mikor próbáltam hívni. "A telefonszám átmenetileg nem kapcsolható)
Másnap írtam neki, és azóta nem próbáltam hívni, mert nem tudom van-e bármi értelme még ennek az egésznek.
Szóval kérdés az, hogy hogyan álljak hozzá? Mit miért csinál? Valós számot adott meg, és az övét, valamint mit jelent a "telefonszám átmenetileg nem kapcsolható"?
Mindketten 21 évesek vagyunk Debrecenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!