Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés alatt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés alatt hogyan lehetne rávezetni?

Figyelt kérdés

Még nem találkoztunk, de minden nap beszélünk, tervben van a találka, nem tudom hogy lehetne finoman arra rávezetni ha már találkoznánk én szeretném egyből továbbvinni a dolgot…

Bár azt sem tudom jó ötlet e.. nagyon azt érzékelem rajta hogy komoly kapcsolatot szeretne, szóval nemcsak azt nem tudom hogy fogalmazzam meg a fentebb említett szituációt, hanem azt sem hogy ha sikerülne valahogy mégis megfogalmazni utána is akarhat komoly kapcsolatot? Vagy ezzel a lépésekkel teljesen elvágnám magam alatt a dolgokat?

2023. márc. 15. 14:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Mi van? Nem is értem, mit akarsz.
2023. márc. 15. 14:52
 2/18 A kérdező kommentje:
Első találkozásunk lesz, gondolom szimpla beszélgetés/ismerkedést tervezne eddig azt szűrtem le a szavaiból, de nekem nagyon vonzó személy és szeretnék vele lefeküdni, viszont nem tudom hogy lehetne felhozni.. ha már először találkozunk. És hogy mennyire nézné rossz szemmel ha komoly kapcsolatot akar.
2023. márc. 15. 14:54
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Szexet akar első és abból talán komoly kapcsolatot.

Hát én kérdező először taliznek vele, mert nem tuti, hogy eloben ugyanúgy tetszene neked mint online. Ha kölcsönös lenne az érzés, akkor ha annyira szexhianyban szenvedsz, megcsokolod, megsimogatod abból érteni fog. Megmondod, hogy szexet akarsz és komoly is jöhet és kész.

2023. márc. 15. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Első randin nem kefélünk. Az is lehet, hogy nem lesz vonzó. Büdös a lába, ápolatlan a foga, koszos a ruhája...ezek majd ott derülnek ki, hogy van-e vonzalom.
2023. márc. 15. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

De jo hogy a pasik bárkivel lefekszenek csak nő legyen màr kívánjàk is, netről is.

Én nem szrretnék olyannal lefekudni akinek nem spontán jön a szex a helyzettol hangulattol a levegő izzásátol hanem alapbol is neki mindegy

Az nem is a nőt kívánja hanem csak a szexet magában

2023. márc. 15. 15:24
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Ühü hát persze. Nagyon komolyat akarsz te? Ha tudod, hogy ő igen, akkor miért húzod az idejét. Ja, hogy mert nagyon vonzó.

Kérdezd meg első randi előtt, segíts neki már légyszi gyorsan, hogy egy gyors nemmel válaszolhasson és keresgélhessen tovább.

Én azt tanácsolom hogy kérdezd ezt meg! Azért,hogy minél előbb olyant találjon aki komolyat keres, veled ellentétben.

2023. márc. 15. 15:34
 7/18 A kérdező kommentje:

3# köszönöm ez jó tanács!!

Viszont azért is lenne jó elsőre lebeszélni” mert ha jön Magyarországra, ő jönne hozzám és így is nagy a távolság köztünk, szóval sajnos olyan helyzet van hogy szerintem lehetetlen lenne spontán megoldani.. és a legmegfelelőbb az lenne ha bérelne valamit… vagy ha tenne egy plusz kört miattam…

Ezért sem a legegyszerűbb felhozni az ötletet, mellesleg amióta beszélünk tudom a rutinjait/ látom hogy igényes magára.

2023. márc. 15. 16:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha régóta beszéltek, és benne van hogy találkozzatok, és ő utazik hozzád, valószínűleg ő is szeretne valamit, márcsak a távolság miatt is, szerintem messzire nem mész el egy ölelésért. Az meg hogy első randin van e szex vagy nincs, az két emberen múlik. Abból is ugyan úgy lehet komoly kapcsolat.

Viszont azt nem értem a kommentedben azt írod, "tenne egy plusz kört miattam". Nem elég hogy ő megy hozzád, még mi pluszt várnál el??

2023. márc. 15. 16:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

7-as az igen megakarod fektetni, nincs hol de elvárnád,hogy vegyen ki a nő egy szállodai szobát, szerintem minél előbb jobb ha kiderül mit is akarsz valójában.

Ha ennyire barlangozni akarsz, akkor menj hivatásoshoz.

2023. márc. 15. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:
8-as azt akarja,hogy a nő béreljen szobát légyottra. Igy már érted?
2023. márc. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!