Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha nálad lenne a randipartnered és meglátnád, hogy a mosdóba pisil nem a WC-be?
Nekem válaszoltál. A homárt pedig nem abban a kontextusban írtam amin felkaptad a vizet. Egyszerűen úgy nézel ki ahogy a pöc_öddel a kezedben állsz a mosdókagylónál, mint egy fehér tányérra fektetett homár. A szagoddal együtt.
De nem erre gondoltam, hanem kollektíven az összes hozzászólásodra a saját kérdésed alatt.
Még egyszer kérdezem. Kell segítség?
Vajon ki néz ki férfiasabban? Egy férfi a mosdónál akár egy piszoárnál vagy egy vendégségben lévő egyed aki a WC felett guggolva mint egy nő vizel?
Tételezzük fel, hogy ebben mérik (nem tudom kik, akik mwg akarják magyarázni az igénytelenséget, vagy aki annyira férfias, hogy már le sem tud guggolni? lényegtelen) a férfiasságot. Oké, te vagy a férfi mert mosdóba vizelsz. Ezen lépjünk át.
Ez magyarázat az igénytelenségedre?
Szükséged van segítségre a feldolgozáshoz?
Nem az igényességről volt szó hanem a férfiasságról és a homárságról, te neveztél engem és másokat homárnak miközben kifejtetted, hogy nő módjára vizelsz.
Nagyon a lelkedbe hatoltam. Nem állt szándékomban. Ezt is segítség szükséges megemészteni?
Egyébként igazad van, nem az igényességről, hanem az igénytelenségről van szó azóta, hogy megfogalmazódott benned a kérdés. Csak elgondolkoztál rajta, hogy igénytelenség amit csinálsz, ha kiírtad. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!