Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél ha nálad lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha nálad lenne a randipartnered és meglátnád, hogy a mosdóba pisil nem a WC-be?

Figyelt kérdés
Harmadik randin.
2023. márc. 15. 13:19
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
92%

Nekem válaszoltál. A homárt pedig nem abban a kontextusban írtam amin felkaptad a vizet. Egyszerűen úgy nézel ki ahogy a pöc_öddel a kezedben állsz a mosdókagylónál, mint egy fehér tányérra fektetett homár. A szagoddal együtt.

De nem erre gondoltam, hanem kollektíven az összes hozzászólásodra a saját kérdésed alatt.

Még egyszer kérdezem. Kell segítség?

2023. márc. 21. 18:53
 52/56 A kérdező kommentje:

Vajon ki néz ki férfiasabban? Egy férfi a mosdónál akár egy piszoárnál vagy egy vendégségben lévő egyed aki a WC felett guggolva mint egy nő vizel?

2023. márc. 21. 19:00
 53/56 anonim ***** válasza:
80%

Tételezzük fel, hogy ebben mérik (nem tudom kik, akik mwg akarják magyarázni az igénytelenséget, vagy aki annyira férfias, hogy már le sem tud guggolni? lényegtelen) a férfiasságot. Oké, te vagy a férfi mert mosdóba vizelsz. Ezen lépjünk át.

Ez magyarázat az igénytelenségedre?

Szükséged van segítségre a feldolgozáshoz?

2023. márc. 21. 19:04
 54/56 anonim ***** válasza:
95%
Bár nem az 52 vagyok, de számomra határozottan az a férfiasabb, aki minden körülmények között a WC-be végzi a dolgát, mivel hogy arra való, ellenben a mosdókagylóval!🤦🏻‍♀️ Az meg pláne fényévekkel szimpatikusabb hozzáállás, hogy nem piszoárnak használja a WC-t és pl az összehugyozás helyett ráül arra a nyamvadt ülőkére.
2023. márc. 21. 19:07
 55/56 A kérdező kommentje:

Nem az igényességről volt szó hanem a férfiasságról és a homárságról, te neveztél engem és másokat homárnak miközben kifejtetted, hogy nő módjára vizelsz.

2023. márc. 21. 19:58
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon a lelkedbe hatoltam. Nem állt szándékomban. Ezt is segítség szükséges megemészteni?

Egyébként igazad van, nem az igényességről, hanem az igénytelenségről van szó azóta, hogy megfogalmazódott benned a kérdés. Csak elgondolkoztál rajta, hogy igénytelenség amit csinálsz, ha kiírtad. 🙂

2023. márc. 21. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!