Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha nálad lenne a randipartnered és meglátnád, hogy a mosdóba pisil nem a WC-be?
"Ha a spermitosz nem a hüvelyedbe megy, mert oda való biológiailag, hanem hajadra, szádba-oda kívánod, akkor kitagadod a pasit"
Nem megy a hüvelyemen kívül sehova sperma, nyugi.
22
Azt te csak hiszed, hiszen Lajcsikád lehet "Marok Marcsizik" vagy éppen szomszéd Gizizik is hiányodkor:DD
Jelentettem a kérdést, undorító állatok.
U.i: tanulj meg célozni, te barom. Ha pedig nem megy, ülj a wc-re.
Nem anyádéknál vagy, hogy merő bűntudatból megtűrjenek.
Ülve nem vizelek. Még ha nagy dolgom is végzem WC-n ülve, akkor utána a mosdóban vizelek. Ez már megszokás.
A mosdóban lemosom miután végeztem, ha meg pár hónap után mondjuk látszik, hogy sárgásabb akkor simán Domestos meg egy szivacs és kitakarítod ahogy a kádat vagy tusolót.
Miért fogdososd a mosdót? Szerintem többször fogdosod az urad farkát mint a mosdó beljesét.. Az nem gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!