Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha nálad lenne a randipartnered és meglátnád, hogy a mosdóba pisil nem a WC-be?
8
Mi az, hogy kitakaríttatnád? Kézmosás közben leöblítem szappanos vízzel. Plusz a vizelet steril.
Akkor nem zavart haza mikor 30 perccel előtte a szájában voltam? Olyan hülyeségnek tartom ezt..
Ti tényleg ilyeneket írtok?? Úgy adjátok elő mintha beletojtam volna.
A szátokba veszitek és jobb esetben még engeditek is, hogy ott végezzen az ember.. és akkor utána undoritó, hogy belepisil az ember a mosdóba és leöblíti? Ez komoly? Nem éreztek ellentmondást?
"De miért?"
Mert az én kultúrámban a vécébe vizelünk.
És ha ez nem lenne elég, kérdés nélkül csinálsz valamit, amiről tudod, hogy a másikat zavarná. Nincs benned az, hogy otthon mehet, máshol nem.
13
De azon felháborodsz ha egy férfi mondjuk mellé vizel gondolom..
14
Hát ilyen nő nem is kellene nekem, de a legtöbb férfinek szintén nem.
"De azon felháborodsz ha egy férfi mondjuk mellé vizel gondolom.."
Mint minden normális ember. Töröld fel vagy ülj le.
"Hát ilyen nő nem is kellene nekem, de a legtöbb férfinek szintén nem."
Te sem kellesz a nőknek, szóval...
13
Ha a spermitosz nem a hüvelyedbe megy, mert oda való biológiailag, hanem hajadra, szádba-oda kívánod, akkor kitagadod a pasit:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!