Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves srác vagyok és van 1 barátnőm. Még nem volt 1. csókunk egyikőnknek sem. Félek. De végre meggyőztem megam hogy itt az ideje. Hogyan csináljam és mien körülmények között?
nah én és ugyanilyen helyzteben voltam két hónapja uygyanennyi élves is voltam és megtettük de hogy?
hát így: eglsze este erről beélztem vele aztán átöltözött a szemem előtt nagyon szép volt utána felmentünk aludni mert együtt zsaoktunk ha ittvan azán akat puszilgattam egyre inkább küözelítve a szájához és egyszer cssak sokszuor a száját aztán vizsonozta utána pedig egymásba kezdett "folyni" a szánk és megtörtént! az első(mejedjzem) 1,5 órás volt pillanyítni megszakadásokkl utna megmég 2 óra szintén és minden enged ve tapi.. én nmagyoin élvezük másnap úgy néztünk egymésra mit két eélválaszthatalan deh vigyázz mert mi 1,5 hónapra rá aszakítottunk!:'( bár már nem bánom nah enyni és tehogy csináld?
vugyél neki egy gyönyörű vörös/piros rózsát az a nők egyik gyengepontja:) sok skiert eztán valahogy vedd át ül mellé dugd hozzá egyre közebell a fejed fogyd mega ezét és lassna köezelítve TEDD MEGG!! remélem gsznos melesz! és bocs hogy szrúl írtm cvsask éjjel 3:30 van nah SOK SIKERT ÉS ÉLVEZETET!!:)
ez elég lenéző volt...:D
ez már tiszta cink h aki 11-12 éves mindenkit lenéznek..(majnem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!